Στη φυλακη οι δυο κατηγορουμενοι για την επιθεση σε βαρος του κομμωτη

17:36 7/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται δύο εκ των τριών κατηγορουμένων για την επίθεση κατά του κομμωτή Πάνου Καλλίτση. Μετά τις απολογίες τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, με τη...
σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση, απολογήθηκαν σήμερα ο 29χρονος ειδικός φρουρός και ο 42χρονος αδειούχος κρατούμενος των φυλακών Αγιάς. Ο τρίτος κατηγορούμενος, ιρακινής καταγωγής, έλαβε νέα προθεσμία.

«Συμμετείχα, πυροβόλησα αλλά δεν είχα ανθρωποκτόνο δόλο.
Ήθελα να πάρω μόνο τα χρήματα. Πυροβόλησα για εκφοβισμό» φέρεται να είπε ο 42χρονος, τονίζοντας, σε σχέση με τον πυροβολισμό στο στήθος, ότι υπήρξε εκπυρσοκρότηση του όπλου. Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος, ενώ ζήτησε συγγνώμη από το ζευγάρι για την ταλαιπωρία.

Ο δικηγόρος του κρατούμενου κ. Δημήτρης Κουσουρής τόνισε: «Ο εντολέας μου ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν» και υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Ο συνήγορος του ειδικού φρουρού κ. Θανάσης Πλεύρης τόνισε: «Ο εντολέας μου ζητάει συγγνώμη και έχει μετανιώσει. Έχει πλήρη άγνοια για την ύπαρξη όπλων και τη χρήση βίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα