Στη δημοσιοτητα στοιχεια δορυφορων για το χαμενο boeing...

14:39 27/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Από τις 8 Μαρτίου, όποτε και εξαφανίστηκε μαζί με τους 227 επιβάτες του και τα 12 μέλη του πληρώματός του, δεν υπάρχει κανένα ίχνος του Boeing 777 των Μαλαισιανών...
αερογραμμών.
Όμως, υπό την πίεση των οικογενειών των επιβαινόντων, οι αρχές της χώρας έδωσαν στη δημοσιότητα στοιχεία από δορυφόρους τα οποία είχε συλλέξει μία βρετανική εταιρεία και που έχουν καταγράψει τις τελευταίες ώρες της πτήσης του μοιραίου αεροπλάνου.

Συγκεκριμένα,
η κυβέρνηση της Μαλαισίας έδωσε στη δημοσιότητα 47 σελίδες από τα δεδομένα δορυφόρων τα οποία «δείχνουν» ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό.

Τα στοιχεία αυτά αποτέλεσαν τη βάση των ερευνών για την ανεύρεση του Boeing 777, σε μία απομακρυσμένη περιοχή του Ινδικού Ωκεανού.

Βασισμένοι στα εν λόγω στοιχεία, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το αεροσκάφος άλλαξε την πορεία του, έστριψε πίσω προς τη Μαλαισία και συνέχισε πετώντας του προς τον Ινδικό Ωκεανό.

Οι συγγενείς των επιβατών ήταν εκείνοι που απαίτησαν να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχειά, αφού πολλοί από αυτούς αμφισβητούν τα γεγονότα, έτσι όπως τα παρουσιάζουν οι αρχές και ισχυρίζονται ότι το αεροπλάνο κατερρίφθη κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα