Γιαννα αγγελοπουλου: σηκωθηκαν τα ποδια και χτυπανε το κεφαλι!!!

13:05 27/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αν με ρωτήσετε ποιες είναι οι πιο έξυπνες γυναίκες στη Ελλάδα, θα σας πω δυο ονόματα. Αυτά κατά την προσωπική μου άποψη είναι τα εξυπνότερα γυναικεία όντα. Φιλόδοξα και παθιασμένα...
για δόξα και χρήμα. Έτυχε να τα γνωρίσω σε άλλες εποχές και να εκτιμήσω το «γυναικείο» μυαλό τους.

Αυτά είναι, η Γιάννα Αγγελοπούλου και Έλλη Στάη. Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο και λέω ένα μεγάλο μπράβο, σε αυτά τα πανέξυπνα κορίτσια, που κυνήγησαν το «όνειρο» από το πουθενά και κατάφεραν να
το κάνουν πραγματικότητα. Με μια διαφορά. Η Γιάννα βρέθηκε πιο τυχερή και πιο «καπάτσα».

Την γνώρισα, μετά το 1986, όταν εξελέγη δημοτική σύμβουλος με δήμαρχο τον Μιλτιάδη Έβερτ. Ήταν η εποχή που λίγο αργότερα, ο Μητσοτάκης, άγνωστη τότε αλλά φιλόδοξη, κάποιοι την επέβαλαν υποψήφια βουλευτή στις εκλογές του Ιουνίου του 1989. Πιθανόν πολλοί φίλοι να θυμούνται το πολυτελές... εκλογικό της κέντρο στο ισόγειο, του σημερινού ΥΠΟΙΚ στην πλατεία Συντάγματος.

Ερχόταν στη Ρηγίλης και ζητούσε τη βοηθειά μας, πάνω σε επικοινωνιακά θέματα και πολιτικές, συμπεριφορές. Μιλάγαμε πολλές φορές για τέτοια θέματα. Κάθε φορά μου έδινε και την κάρτα της, από «ευγνωμοσύνη» Την έχω κρατήσει για ενθύμιο. «Γιάννα Δασκαλάκη-Παρθένη Δικηγόρος Δημοτικη Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων Αμερικής & Βαλαωρίτου 17, 106 71 Τηλ΄. 36192..-36237..». Από κει και πέρα όλα είναι γνωστά. Η Γιάννα εξελέγη βουλευτής, παντρεύτηκε και το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου μετά τη γνωριμία της... με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και τη. διαφωνία του μπαμπά Παναγιώτη Αγγελόπουλου, γι΄αυτό το γάμο.

Βρισκόμαστε σε περιοδεία στην Αμερική με τον Μακαριστό Πατριάρχη

Δημήτριο 2-29 Ιουλίου του 1990. Την περιοδεία χρηματοδοτούσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Μέγας ευεργέτης του Πατριαρχείου, μαζί με επιφανείς Ελληνες των ΗΠΑ. Ανγκελο Τσακόπουλος, Αλεξ Σπανός, Άντριου Άθενς κ.ά. Και ενώ ο κ. Αγγελόπουλος σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας ήταν μαζί μας, 8 μέρες πριν το τέλος, από το ΣΙΚΑΓΟ, εξαφανίστηκε.

Τελευταίος σταθμός μας η Βοστώνη. Εκεί σε μια δεξίωση που οργάνωσε προς τιμήν του Πατριάρχη πριν την αναχωρησή μας, ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ελληνικής καταγωγής Μάικ Δουκάκης, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο μακαριστός Δημήτριος, μιλώντας στη δεξίωση, ανακοίνωσε την παρουσία του, μαζί με τα ευχάριστα νέα: «Απόψε είναι μαζί μας και ο Μέγας ευεργέτης Π.Α., μετά την τέλεση των γάμων του υιού του Θόδωρου και της βουλευτού Γιάννας...». Όλοι κοιταζόμαστε στα μάτια, γιατί δεν είχε διαρρεύσει τίποτα. Από κει και πέρα η πορεία της Γιάννας πήρε την ανηφόρα.

Πρόεδρος της Ολυμπιάδας, δόξα, χρήμα, χλιδή! Κάποτε θέλησα να την συναντήσω. Στάθηκε αδύνατον. Έπρεπε να περάσω στο Μαρούσι που ήταν τότε ο «Ελεύθερος τύπος», μερικούς φρουρούς και γραμματείς. Πιο εύκολα θα μπορούσα να συναντήσω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απογοητεύτηκα, και έφυγα. Αυτή είναι με δυο λόγια η ιστορία που ήθελα να σας διηγηθώ.

Αφορμή αγαπητοί φίλοι πήρα από τα όσα είπε η Γιάννα εις βάρος των Μαρινάκη-Μώραλη στον Πειραιά, μέσω του ΑLPHΑ και της Έλλης Στάη. Δεν κάνω το συνηγορό τους, δεν τους έχω δει ποτέ δεν τους γνωρίζω. Αλλά να σηκώνονται τα πόδια να χτυπάνε το κεφάλι ρε Γιάννα είναι πολύ χοντρό.

Δώσε οικονομικό απολογισμό για τα δισεκατομμύρια ευρώ της Ολυμπιάδας και μετά μίλα για επιχειρηματικά συμφέροντα, και ζήτησε να σε προτείνουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας η για πολιτική σταδιοδρομία αν έχεις τέτοιες «φιλοδοξίες»!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα