Σφοδρη επιθεση του θ. μωραϊτη στην κυβερνηση (3 βιντεο)

15:08 3/3/2016 - Πηγή: Fimotro
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ" Για επικίνδυνη προσπάθεια συμψηφισμού εγκαλεί την κυβέρνηση ο Γραμματέας...
Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης μιλώντας σήμερα το πρωί στην «Πρωινή Γραμμή» της ΕΡΤ: Μετά και τις δηλώσεις του μέχρι χτες «άφαντου» κ. Κοτζιά διαφαίνεται ότι υπάρχει μια
προσπάθεια συμψηφισμού μεταξύ μεταναστευτικού και αξιολόγησης από την κυβέρνηση. Και αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο αυτές τις ώρες» είπε ο π. υφυπουργός ενώ αναφέρθηκε και στη συζήτηση περί βέτο: «Εκθέτουν τον πρωθυπουργό όσοι μιλούν για βέτο σε μια σύνοδο που αυτό δεν μπορεί καν να τεθεί».

Αναφερόμενος στην οικονομία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση: «Δεν υπάρχουν απλά ιδεολογικές εμμονές, υπάρχει πλήρης ανικανότητα. Ένα χρόνο υπάρχει μια στασιμότητα, έχουν σταματήσει τα πάντα. Η πραγματική οικονομία ισοπεδώνεται. Δεν ξεκίνησε έστω μια μεσαία ή μεγάλη επένδυση και περιμένουμε έτσι να παραχθεί ο πλούτος. Θα αλλάξουμε το δεδομένα μόνο αν η χώρα παράξει. Και αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρξει σχέδιο και στηριχτούν οι παραγωγικές, δημιουργικές δυνάμεις που έχει ο τόπος τις οποίες η κυβέρνηση έχει βάλει απέναντι» σημείωσε ο κ. Μωραΐτης.

Σχολιάζοντας λεγόμενα συνομιλητών του στο πάνελ ότι «το ΔΝΤ το έφερε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2010» είπε: "Να τελειώνουμε με μύθους, με συνωμοσίες πάνω στις οποίες χτίστηκαν πολιτικές καριέρες για το ποιος έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Το ΔΝΤ το έφερε η κ. Μέρκελ. "Άλλοι" το αγκάλιασαν μετά και άλλοι διαφημίζουν σήμερα τις προθέσεις του. Και αν άλλες χώρες βγαίνουν από τα μνημόνια και εμείς βυθιζόμαστε ακόμα περισσότερο είναι γιατί η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος από το 2010 δεν υπηρέτησε την αλήθεια. Εμείς υπηρετήσαμε την αλήθεια από την αρχή της κρίσης".
Keywords
Τυχαία Θέματα