Χαοσ… στην ερτ απο ρουσφετια «φιλιες» και… 150 προϊσταμενουσ!

15:03 3/3/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Ερώτηση: Με την ΕΡΤ είστε ευχαριστημένος;
Ν.ΠΑΠΠΑΣ.: Η ΕΡΤ έχει περιθώρια βελτίωσης. Έχει ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να αξιοποιηθεί με ακόμα καλύτερο τρόπο και νομίζω πως όσο θα περνάει ο καιρός, και με την αγορά προγραμμάτων, θα βελτιωθεί...

Ερώτηση: Τα πρόσωπα; Η διοίκηση της ΕΡΤ;
Ν.ΠΑΠΠΑΣ: Η διοίκηση απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μας».
Από συνενευτξή του στο
ΠΑΡΟΝ και το Βασίλη Κουφόπουλο

Η απάντηση του υπουργού επικρατείας, ίσως είναι το καλύτερο τονωτικό για τους 150 προϊσταμένους που …έχει ανάγκη η ΕΡΤ για να βρει το δρόμο της…… Όπως πάμε κάποια στιγμή, με τους διορισμούς, οι «προϊστάμενοι» θα είναι περισσότεροι από τους υπαλλήλους.

Πριν από δυο περίπου εβδομάδες είχαν έρθει στη δημοσιότητα από τον τύπο και τα διάφορα Sites μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ ένας αριθμός 49 προϊσταμένων σε διάφορες υπηρεσίες του φορέα. Τα σχόλια σε όλα τα Μέσα, ακόμα και σε ενημερωτικές εκπομπές ήταν πολύ καυστικά! Είχαν αναρωτηθεί μάλιστα τι κάνουν όλοι αυτοί οι προϊστάμενοι!

Μάλλον η πληροφορία δεν ήταν έγκυρη ή αναληθής. Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφαλίσαμε από τις διοικητικές υπηρεσίες της ΕΡΤ, που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση είναι ….ζωή νάχουνε …145+5 το ΔΣ=150!!!!!!!

Αναλυτικά: 6 Γενικοί διευθυντές. 26 διευθυντές. 13 υποδιευθυντές. 105 τμηματάρχες και 5 τα μέλη του ΔΣ σύνολο: 150!Τα ονόματα
είναι στη διαθεσή μας. Για λόγους οικονομίας δεν τα δημοσιοποιούμε, αν μας προκαλέσουν ή τα διαψεύσουν τότε…….θα έχουμε συνέχεια!

Κάθε εβδομάδα που συνεδριάζει το ΔΣ αλλάζει το οργανόγραμμα και κάνει τοποθετήσεις ανάλογα με τα ρουσφέτια και τις «φιλίες» ή κομματικές επιλογές που πρέπει να ικανοποιηθούν ανεξάρτητα από προσόντα, ικανότητες ή γνώσεις. Μιλάμε όχι για χάος, αλλά για αποσύνθεση των υπηρεσιών.

Κάθε διεύθυνση, υποδιεύθυνση, τμήμα και υπηρεσία, λειτουργούν αυτόνομα χωρίς κανέναν συντονισμό μεταξύ τους και κανένας δεν γνωρίζει γιατί υπάρχουν αυτές οι υπηρεσίες, πέρα από το «βόλεμα» κάποιων στρατιωτών! Εκείνο που τονίζουν στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, σε θέσεις διευθυντών και προϊσταμένων δεν υπάρχει ούτε ένας «Νεοδημοκράτης», θεωρούνται ανεπιθύμητα πρόσωπα. Και τα ελάχιστα που υπάρχουν, αν υπάρχουν βρίσκονται στην …κατάψυξη!

Να σας δώσω ένα παράδειγμα από τα εκατοντάδες και πως γίνεται το «βόλεμα». Στην ΕΡΤ υπήρχε η νομική υπηρεσία και είχε τον υπεύθυνο νομικό σύμβουλο. Τώρα έγινε η α)Διεύθυνση Εργατικού Δικαίου και Δημοσίων Συμβάσεων με διευθυντή των Β. Π. και συνεργάτη το γιό του και β)Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων με διευθύντρια την Β. Σ. Επίσης με συνεργάτη άλλο γιό συναδέλφου της Γ. Λ. Τα ρουσφέτια βέβαια δεν σταματάνε εδώ.

Σήμερα δεν θα κάνουμε άλλες αποκαλύψεις. Θα σημειώσουμε μόνο ότι κάποιοι παρανομούν στην ΕΡΤ με το να καλύπτουν πρόσωπα συγγενικά ή όχι τα οποία ενώ πληρώνονται από την ΕΡΤ δεν εμφανίζονται. Και το ερώτημα που θέτουμε είναι, εάν αυτό είναι αληθές ή όχι.

Και για να βοηθήσουμε τη διοίκηση και να φρεσκάρουμε τη μνήμη της, η Ρ. Τ. από πότε έχει να εμφανιστεί για εργασία, μετά τη ΝΕΡΙΤ και τώρα στην ΕΡΤ; Υπάρχει κάποια συγγένεια με στέλεχος του φορέα;

Η Λ. Α. έρχεται στην ΕΡΤ και προσφέρει τις υπηρεσίες της; Είναι αλήθεια ότι «προάγονται» η διορίζονται προϊστάμενοι η αρχισυντάκτες σε διάφορες υπηρεσίες και εκπομπές μόνο και μόνο για να παίρνουν το επίδομα θέσης ή ότι υπάρχουν προϊστάμενοι χωρίς υπαλλήλους και προΐστανται του εαυτού τους; Περιμένουμε απαντήσεις πριν συνεχίσουμε την …ενημέρωση!
Keywords
Τυχαία Θέματα