Σεναριο εφιαλτης για σεχτα

15:34 3/7/2012 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Με «ωρολογιακή βόμβα» στα χέρια του, έμοιαζε η διαπίστωση -για τον 29χρονο αρχιεκτελεστή της Κύπρου- αξιωματούχου της ΕΛ.ΑΣ που εθεάθη σχεδόν κάθιδρος, έξω από το γραφείο κ. Δένδια. Ο «επίσημος» κουβαλούσε...
στο φάκελό του, την υποψία, ότι οι διωκτικές αρχές ίσως και να έχουν μπροστά τους τον νέο «Κουφοντίνα» της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.
Το «βαρύ πιστόλι» κατηγορείται πως εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου, εξόντωσε σε δευτερόλεπτα στις 23 Ιουνίου
στην Αγία Νάπα της Κύπρου τους πέντε σωματοφύλακες του επιχειρηματία του τζόγου Φάνη Καλοψιδιώτη.
Ο αντιεξουσιαστής που ταξίδεψε από την Αθήνα με ομοϊδεάτη συνεργό του, σκότωσε και τους πέντε άνδρες με εννιάρι πιστόλι, ρίχνοντας 14 βολίδες.
Είναι η ίδια τακτική που χρησιμοποιεί και ο ασύλληπτος αρχιεκτελεστής της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.
Και αν αυτό ασφαλώς και δεν φτάνει για μια τόσο βαριά κατηγορία, οι συγκρίσεις και οι ομοιότητες έγιναν αναπόφευκτες για τους διώκτες του.
Από τις εργαστηριακές, συγκριτικές εξετάσεις που διενήργησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας σε (16) κάλυκες διαμετρήματος 9 mm PARABELLUM , που βρέθηκαν στον τόπο της ανθρωποκτονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια [19-7-2010] στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη Αττικής, διαπιστώθηκε ότι έχουν πυροδοτηθεί από δύο όπλα, που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».
Απ’ αυτές οι δεκατρείς σφαίρες πυροδοτήθηκαν από το ίδιο όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην ανθρωποκτονία του Υπαρχιφύλακα ΣΑΒΒΑ Αντωνίου-Νεκταρίου την 17-06-2009 στα Πατήσια.
Εκεί στον πεζόδρομο της Δημητρακοπούλου βρέθηκαν συνολικά 24 κάλυκες διαμετρήματος των 9 mm –χιλιοστών.
Αν οι αρχές όμως έχουν στα χέρια τους τον δράστη του πενταπλού φονικού, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι σε θέση να «ακουμπήσουν» και τον αρχιεκτελεστή της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ με ανατροπές και εικασίες!
Keywords
Τυχαία Θέματα