Σε πεντε μετωπα επιχειρει η πυροσβεστικη...

16:22 8/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Σε πέντε ενεργά μέτωπα επιχειρούν αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε ολόκληρη τη χώρα, Μάχη με τις φλόγες δίνουν στην Αττική, στην Κόρινθο, στην Αρκαδία και στην Κω.
Η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι ...
στο Ανεμοδούρι Αρκαδίας μαίνεται ανεξέλεγκτη και πριν λίγα λεπτά εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε άλλη περιοχή. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν άνιση μάχη με τις φλόγες και στο σημείο επιχειρούν135 πυροσβέστες με 55 οχήματα και 58 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Την ίδια ώρα από αέρος συνδράμουν τις επίγειες δυνάμεις κάνοντας ρίψεις δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα.
Εξίσου δύσκολη και η πυρκαγιά
στο μέτωπο της Κορίνθου στην περιοχή Σολωμός. Η φωτιά καίει από τα ξημερώματα και κατακαίει δασική έκταση . Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 17 οχήματα και πέντε αεροσκάφη.
Στην Αττική τώρα μαίνονται δύο μέτωπα, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου και στο Πικέρμι. Οι δύο φωτιές βρίσκονται σε ρέματα και οι πυροσβέστες προσπαθούν να μην επεκταθούν.
Τέλος άλλη μία φωτιά στην περιοχή Καρδάμενα της Κω κατακαίει χαμηλή βλάστηση. Εκεί επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ συνδράμουν και 2 αεροσκάφη,
Keywords
Τυχαία Θέματα