Σε ειδικα διαμορφωμενο κελι στον κορυδαλλο ο μαζιωτης...

10:01 20/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού ο τραυματίας Νίκος Μαζιώτης...
Ο Νίκος Μαζιώτης οδηγήθηκε στις φυλακές αργά το απόγευμα του Σαββάτου, έπειτα από την μεταγωγή του στο Εφετείο Αθηνών από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν.

Ο 27ος τακτικός ανακριτής Πλημμελειοδικών Αθήνας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, πέρασε το κατώφλι του «Ευαγγελισμού» λίγο μετά τις 11.30
το πρωί του Σαββάτου, ώστε να ξεκινήσει η κατάθεση του αρχιτρομοκράτη, ωστόσο, η διαδικασία κράτησε λίγα μόνο λεπτά, καθώς ο Μαζιώτης αρνήθηκε να καταθέσει.

Σε σχετική ερώτηση του ανακριτή, δήλωσε ότι το επάγγελμά του είναι «επαναστάτης», ενώ αρνήθηκε μέχρι και το όνομά του να αναφέρει. Το μόνο που ζητούσε επίμονα ήταν να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η θεραπευτική αγωγή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέγραψε με δική του ευθύνη, παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών, έγγραφο με το οποίο ζήτησε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αίτημα που έγινε δεκτό.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα