Σε… διακοπές πάλι ο καραμανλής

17:43 7/12/2016 - Πηγή: Fimotro

Διήμερο στο Γεωργίτσι Λακωνίας πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, γεγονός που προκάλεσε γενικό… συναγερμό στην τοπική κοινωνία, η οποία υποδέχθηκε με θέρμη τον άλλοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που τον υποδέχθηκαν «είχαμε τη μέγιστη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμαλνή και την παρέα του, στο ξενοδοχείο «Το Μπαλκόνι τoυ Ταυγέτου Resort». Αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Γεωργιτσίου και του ξενοδοχείου μας είχαμε την ευκαιρία με μικρές εκδρομές στην παρθένα φύση, να προβάλουμε τα υπέροχα μονοπάτια μας

και τα καταπληκτικά σημεία που διαθέτουμε όπως ο Αγ. Παντελεήμονας, η Ανάληψη, το Καστανοδάσος. Τον ευχαριστούμε πολύ που μας χάρισε τη φιλία του, όχι τον πρωθυπουργό, αλλά τον άνθρωπο!».

Ο Κώστας Καραμανλής θαύμασε τη φύση της περιοχής, έκανε τις βόλτες του στο δάσος και ρώτησε για το χωριό, την ιστορία και τους κατοίκους. Εξέφρασε δε την άποψη ότι ο τόπος μπορεί να αναπτυχθεί ήπια και εύστοχα, ώστε και να αξιοποιηθούν τα μοναδικά του σημεία και να ενισχυθεί το εισόδημα των κατοίκων. Μαζί του και γνωστά στελέχη της Ν.Δ. και προσωπικοί του φίλοι.

Είναι άλλωστε ο πρωτεργάτης (Καραμανλής και Φούρκας) για την ένταξη του «Λεύκτρο – Σπάρτη», οδικός άξονας που συνδέει πλέον το Γεωργίτσι και τα άλλα χωριά με την κεντρική Πελοπόννησο αλλά και την Αθήνα.

Πηγή: www.notospress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα