''σχεδια πολιτικης ανωμαλιας απο τον συριζα για τις παρελασεισ''...

Για «ανίερη απόπειρα» του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, προκειμένου να προωθήσει σχέδια πολιτικής ανωμαλίας κάνει λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Η δήλωσή του είναι στο ίδιο μήκος κύματος με αυτήν του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, στην οποία προσάπτει στο κόμμα...
της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι καλεί σε διαδηλώσεις στη διάρκεια των παρελάσεων για «την ανατροπή της κυβέρνησης».
Κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «και στη φετινή επέτειο ο λαός μας θα εκφράσει με μαζικό και ειρηνικό τρόπο το δικό του "όχι", "όχι" στη μνημονιακή πολιτική, "όχι" στα μισσαλόδοξα κηρύγματα των νοσταλγών του φασισμού».
Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του κ. Παπαμιμίκου:
«Καταδικάζουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ανίερη απόπειρα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτούν τις φετινές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, για να προωθήσουν σχέδια πολιτικής ανωμαλίας με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.
Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις έχουμε υποχρέωση να πούμε ΟΧΙ στις απαράδεκτες επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ για πόλωση και διχασμό».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα