Σαμαρας κατα τσιπρα μεσα απο το βημα του δολ!!!

12:47 23/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ
ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ
Άσχημα τα πράγματα για τη ΝΔ όσο βγαίνουν από τη ντουλάπα οι σκελετοί του παρελθόντος. Την άποψη ότι η...
κυβέρνηση έπαιξε επικοινωνιακό θέατρο από την αρχή ως το τέλος και επί της ουσίας είχε πλήρη αδυναμία να λάβει οποιεσδήποτε αποφάσεις εκφράζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς
σε πολιτικούς φίλους του. Σύμφωνα με Το Βήμα, ο ίδιος βάλλει κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας: «Τι είναι όλα αυτά; Μεθυσμένος καπετάνιος σε ακυβέρνητο καράβι;»
Συγκεκριμένα, η άποψη του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι «όλα θυσιάζονται στον βωμό των εσωκομματικών επιδιώξεων του Μεγάρου Μαξίμου, γιατί νέες εκλογές -όλοι το ξέρουν- δεν συμφέρουν τη χώρα, και το "κριτήριο Ελλάδα" στην κομματική λογική τους δεν υπάρχει πουθενά».
Ο ίδιος θεωρεί καταστροφικές τις πρόωρες εκλογές και κάνει λόγο για «απόλυτη παράλυση».
Θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας «βυθίζει τη χώρα για μία ακόμη φορά στην απόλυτη αβεβαιότητα» και καταφέρει ένα ακόμη καίριο πλήγμα στην οικονομία.
Ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιεί, δε, μια ιδιαίτερη φράση για να χαρακτηρίσει το κατά τον ίδιο αλλοπρόσαλλο των κινήσεων του κ. Τσίπρα: «Τι είναι όλα αυτά; Μεθυσμένος καπετάνιος σε ακυβέρνητο καράβι;».
Σ.Σ. Fimotro : όσο βγαίνουν στην επικαιρότητα οι γαλάζιοι σκελετοί από τις ντουλάπες τόσο θα μειώνονται οι πιθανότητες να κάνει κάτι καλό το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Keywords
Τυχαία Θέματα