Σαλος στη σκωτια απο τη γυναικα που παρατησε σκυλος με τις αποσκευες του σε σταθμο του τρενου...

11:16 10/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Σκωτία με τον Kai, τον σκύλο τον οποίο κάποιος ...
παράτησε σε σιδηροδρομικό σταθμό δεμένο πάνω σε μια βαλίτσα.

Οι φωτογραφίες του έγιναν viral στη Μεγάλη Βρετανία με τους πάντες να αναζητούν το άκαρδο αφεντικό που άφησε το σκυλί λυπημένο στον σταθμό με μια βαλίτσα στην οποία μέσα βρισκόταν το φαγητό του, τα παιχνίδια του και το μαξιλάρι του.

Λίγες ημέρες αργότερα η 39χρονη Fin Rayner εμφανίστηκε και δήλωσε ότι αυτή ήταν που εγκατέλειψε τον σκύλο επειδή δεν κατάφερε να... τον αποκτήσει!

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Daily Record είδε τον Kai σε φωτογραφίες και θέλησε να τον αγοράσει. Για το λόγο αυτό ήρθε σε επαφή με τον πωλητή με τον οποίο συμφώνησαν να συναντηθούν στο σιδηροδρομικό σταθμό στον οποίο, τελικά, εγκαταλείφθηκε το σκυλί ράτσας Shar-pei.

Όταν βρέθηκαν τετ-α-τετ, σύμφωνα με την Rayner, ο αγνώστων στοιχείων πωλητής της ζήτησε 150 βρετανικές λίρες ως ενέχυρο προκειμένου να της επιτρέψει να τον κάνει μια βόλτα .

«Στη συνέχεια τον είδα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Τότε με πήρε στο τηλέφωνο ο γιος μου για να μου πει ότι η αγγελία που είχα δει ήταν από το 2005. Οπότε ειδοποίησα έναν εργαζόμενο ότι αυτός ήταν ο σκύλος κάποιου αγνώστου. "Απλά θα τον δέσω εδώ" του είπα και έφυγα».

Υποστηρίζει ότι πριν εγκαταλείψει το σκυλί φρόντισε για την ασφάλειά του καθώς δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά μιας και έπρεπε να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι της καθώς η 9χρονη κόρη της, που πάσχει από άσθμα, είχε ήδη πανικοβληθεί από την απουσία της.

Τώρα πλέον αναζητείται νέα οικογένεια για τον Kai με πολλούς φιλόζωους να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Keywords
Τυχαία Θέματα