Ρεππας: "το πασοκ οφειλει να αλλαξει για να αλλαξει και η κοινωνια"

13:14 5/12/2011 - Πηγή: Fimotro
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα στο Κίνημα, στη σκιά της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης κατά του Γ.Παπανδρέου. Με άρθρο του στα Νέα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Ρέππας προτείνει ...
«ένα ΠΑΣΟΚ χωρίς εισαγωγικά», δηλαδή χωρίς τον εκφυλισμό των ανθρώπων
που το κάνουν δικό τους, αντί αυτοί να γίνονται δικοί του.

Όσο για το πώς θα αλλάξει το ΠΑΣΟΚ ο κ. Ρέππας σημειώνει ότι αυτό θα το πετύχει αν διατηρεί τη μνήμη της ρίζας του και ταυτοχρόνως ζωντανεύει την ελπίδα της προοπτικής για την χώρα και τους πολίτες.

«Η αλλαγή του ΠΑΣΟΚ διαφυλάσσει στον πυρήνα του μια σταθερή δέσμη αξιών και μια κινούσα ιδέα ως θεμέλιο για ένα επίκαιρο πρόγραμμα στις νέες συνθήκες».

Αιχμηρός απέναντι στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Έξαρχος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5.

«Πρώτιστη ανάγκη πρέπει να είναι να στραφούμε στους πολίτες. Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν οι μικροκομματικές σκοπιμότητες» σημείωσε.

«Την ώρα που στην κρίση της Ευρώπης χάνονται καράβια, ορισμένοι με τη βαρκούλα τους αρμενίζουνε πιστεύοντας ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον εαυτό τους» συνέχισε.

Ο ίδιος εξέφρασε ακόμα την εκτίμηση ότι «την ώρα που πρέπει» ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου θα πάρει τις πρωτοβουλίες που προβλέπονται από το καταστατικό για την επόμενη μέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα