Ρ. μορωνης: θα εξοντωσει μαφια και αρουραιους της νεριτ(ερτ); κερδιζουν οι απολυμενοι της ερτ!

15:01 20/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Δεν γνωρίζω τη συνταγή και τα φάρμακα που προμηθεύτηκε ο αγαπητός Ροδόλφος, μαζί με τον Αντώνη Μακρυδημήτρη, για να εξοντώσει, όλα τα τρωκτικά και όχι μόνο ανεβαίνοντας στο...
ραδιομέγαρο. Αρουραίους και μικρόβια μπορείς να τα «ραντίσεις». Μαφία και συμμορίες που λυμαίνονται το φορέα είναι πολύ δύσκολο.

Πληροφορίες μου, λένε, ότι αμέσως μόλις τα δυο αυτά αξιόλογα πρόσωπα-Μορώνης , Μακρυδημητρης- ανέλαβαν υπηρεσία, οι υπόνομοι άνοιξαν και άρχισαν να πλησιάζουν επικίνδυνα
τα γραφεία τους τα «μικρόβια». Πρόσωπα γνώριμα στις «διωκτικές» αρχές, που ήρθαν απέξω, από κομματικά γραφεία και μη, ενώθηκαν με τις εσωτερικές συμμορίες, και άρχισαν να οργανώνονται, για ουσιαστική έφοδο. Μετά την αποχώρηση του Σουλτάνου, έμειναν πολλά γιουσουφάκια «ορφανά» που είναι έτοιμα και πάλι να προσφέρουν τις «υπηρεσίες τους. Έχουμε και ονόματα, αλλά θα περιμένουμε. Ροδόλφε λείπεις πολλά χρόνια από το κτήριο και δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί το σύστημα. Αλήθεια πως βρήκες το γραφείο σου που άφησες στον 4ο όροφο;

Τα συμφέροντα και οι χαμαιλέοντες γνωρίζουν από καμουφλάζ. Αν θέλεις πραγματικά να σε γράψει η ιστορία μαζί με τον Αντώνη Μακρυδημήτρη, χρειάζονται 2-3 απλά πράγματα. Να αποπέμψετε όλους τους γενικούς και διευθυντές, που όρισε-παράνομα-το προηγούμενο ΔΣ και ο Καψής. Αυτοί δεν έχουν θέση στο φορέα. Αλλά και ο Φορτσάκης, ελέγχεται, για αδιαφορία και πολλές πράξεις, που δεν δικαιολογούνται από την ακαδημαϊκή του ταυτότητα. Δώστε μάχη και αγώνα, να επανέλθει το λογότυπο της ΕΡΤ, για να μην γελάει ο κόσμος.

Πιστεύω ότι και εσύ, που γαλουχήθηκες μέσα στην ΕΡΤ, θα έχεις την ίδια αντίληψη. Αυτοί οι «ψυχασθενείς» που την ονόμασαν ΝΕΡΙΤ, ανάγονται στη σφαίρα της ψυχιατρικής επιστήμης και πρέπει να αναζητηθούν και να κλειστούν σε ειδικό ίδρυμα πριν διαπράξουν και άλλα «εγκλήματα». Η επαναλειτουργία της ΕΡΤ με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος, όλων των καναλιών και το μεγαλύτερο μέρος της ραδιοφωνίας, πρέπει να είναι ένας από τους βασικούς στόχους. Εσύ Ροδόλφε, θα το έχεις διαπιστώσει από την πρώτη μέρα που περπάτησες στους διαδρόμους και είδες γυμνά ντουβάρια και πρόσωπα σκυμμένα και απογοητευμένα. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί την 26η Μαίου. Αν τα πράγματα παραμείνουν όπως είναι, υπάρχουν περιθώρια να βοηθήσεις, για την αποκατάσταση της αδικίας και νομιμότητας.

Οι φίλοι και συνάδελφοι που αποφάσισαν να υπηρετήσουν το «μόρφωμα» που ονόμασαν ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, με νοικιασμένο προσωπικό, θυμίζει αγοροπωλησία σκλάβων της Αφρικής. Με την ενέργεια αυτή, έχασαν πολύ περισσότερα, από το ξεροκόμματο που τους πέταξε η συγκυβέρνηση. Μετά το δικαστήριο της Κρήτης και τη δικαίωση των εργαζομένων, ακολουθούν και άλλα δικαστήρια αρχές Ιουνίου, αλλά και άλλα που δικαιώνουν τους εργαζομένους.

Μαζί με την ΕΡΤ είναι και οι καθαρίστριες που δικαιώθηκαν. Η απολυσή τους με την δικαστική απόφαση θεωρείται παράνομη.

Σύμφωνα λοιπόν με δικαστικούς και νομικούς κύκλους, οι 2.000 περίπου εργαζόμενοι-απολυμένοι της ΕΡΤ, εξακολουθούν να είναι εργαζόμενοι, και το ΥΠΟΙΚ πρέπει να τους καταβάλλει όλους τους μισθούς, μαζί με την ασφάλεια και να τους προσλάβει. Εσείς-συνάδελφοι-που υπογράψατε στην ΔΤ, δεν έχετε κανένα δικαίωμα. Τώρα βέβαια είναι αργά. Στερνή μου γνώση....να σε είχα πρώτα. Στα πλαίσια αυτά βγήκε και η δικαστική απόφαση επαναλειτουργίας της καφετέριας της ΕΡΤ στον 1ο όροφο. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο και όταν η εκτελεστική εξουσία δεν την αγγίζει, ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά της. Υπομονή!

Και κάτι τελευταίο αγαπητέ κ. Μακρυδημήτρη και Ροδόλφε. Πέστε εκεί στην αλητεία του ραδιομεγάρου και την «καμόρα» που δίνει εντολές, να έχει το θάρρος, ότι κάνει να το κάνει φανερά και όχι νύχτα, όπως οι διαρρήχτες, κλέφτες και απατεώνες!!!

Την Κυριακή των Βαΐων ξημερώματα, 13 Απριλίου, οι «νονοί» της νύχτας με εντολή της ηγεσίας, αποκαθήλωσαν την ιστορία της ΕΡΤ με 2.500 ευρώ. Τα ξημερώματα αυτής της Κυριακής 18 Μαΐου, από άλλους μπράβους, και σεκιουριτάδες του κτηρίου, με την προστασία της αστυνομίας, κατέβασαν χωρίς «χρήματα» τα πανό των εργαζομένων από την κεντρική είσοδο της ΕΡΤ. Αυτές οι ενέργειες, δεν συνάδουν με την ποιότητα της προσωπικότητα σας! Προστατέψτε τον ίδιο σας τον εαυτό! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα