Ψυχραιμα κι απλα

15:34 19/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Διαβάζω σήμερα στο Fimotro αναλύσεις διαφόρων, σχετικά με το «μήνυμα» της κάλπης εχθές, οι οποίες μόνον...
ως αποτέλεσμα βαρύτατης κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να ερμηνευθούν!
Εξηγούμαι:

Αττική: Είμαι Συριζα. Ασφαλώς και θα πάω με λύσσα να ψηφίσω, σίγουρα πάντως δεν θα απέχω. Τι έλαβα;; 22% !!!! Ωραίο;; Μεγάλο; Μου αρκεί;; Δηλαδή στην Αττική, με τους περισσότερους
ανεργους στην Ελλάδα, με τους περισσότερους πονεμένους από το μνημόνιο, τι κατάφερα να πάρω;; ΤΙΠΟΤΑ κύριοι δεν κατάφερα να πάρω!!! Πάνω από 35% θα περίμενα για να μαι ολίγον ευχαριστημένος!

Άλλη Ελλάδα: ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!! Με εξαίρεση κανα δυο περιφέρειες, όπου κατάφερα να πάω β γυρο και σ αυτές δεύτερος (!), ως ΣΥΡΙΖΑ εξηφανίσθην!!! Ωραία ε;; Ελπιδοφόρα τα αποτελέσματα…..

Καλά, για Δήμους δεν το συζητώ: πλην του Σακελλαρίδη, που κι αυτός ελέω Κακλαμάνη μπήκε στον β γυρο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!! Τρομερά αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ!! Απορώ ειλικρινά πώς και δεν έχουν βγει στους δρόμους από σήμερα να πανηγυρίζουν για την άλλη Κυριακή!!

Θα μου πείτε τώρα: ναι, αλλά στις εκλογές αυτές μετρούσαν τα πρόσωπα πιο πολύ. Επειδή προσπαθώ να είμαι αμερόληπτος, να συμφωνήσω. Πράγματι, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ανέβει περισσότερο στις ευρωεκλογες, που είναι απρόσωπες. ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;;;; Τόσο ώστε να υπερκεράσει τους πάντες σ όλη την χώρα, την στιγμή που χθες κινήθηκε γυρω στο 20% στην υπόλοιπη Ελλάδα;;;
Και τέλος πάντων, από τα χθεσινά αποτελέσματα δικαιολογείται αυτός ο «πανηγυρισμός» από κάποιους εδώ μέσα;;; Δεν το νομίζω …..

Με εκτίμηση
Keywords
Τυχαία Θέματα