Ψωμι, παιδεια, καπηλεια, τρομοκρατια!... διαστροφη!!!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«Αυτός που σκοτώνει από εγωισμό, σκοτώνει λίγο.
Από φιλοδοξία πολύ. Από ιδεολογία τερατωδώς».
Jean Rostand Γάλλος
φιλόσοφος
Ξεκίνησα με αυτή τη...
ρήση του Γάλλου φιλοσόφου διαβάζοντας την προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης τρομοκρατικής οργάνωσης που εκτέλεσε εν ψυχρώ δύο νέα παλικάρια γιατί είχαν την ατυχία να τρέφουν μια διαφορετική ιδεολογία από αυτή που πιστεύουν τα αποβράσματα της κοινωνίας(!!!).

Πιστεύουν , ότι αν εκτελέσουν δυο τρεις αθώες ψυχές θα αλλάξουν
τον κόσμο. Εδώ η ευθύνη της πολιτείας είναι τεράστια, με τον τρόπο που χειρίστηκε τον ιδεολογικό της αντίπαλο Χ..Α. Από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, βάφτισε ένα πολιτικό κόμμα που βρίσκεται μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, τρομοκρατική οργάνωση. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, στράφηκε εναντίον της Χ.Α.

Οι ψευτοαριστεριστές και αντιεξουσιαστές, αυτή την ευκαιρία ζητούσαν για να δράσουν. «Επικουρούμενοι» και από τα ΜΜΕ, που καθημερινά, έριχναν δηλητήριο, ψάχνοντας με την αντιτρομοκρατική για χιλιάδες όπλα, πότιζαν το μήλο των θρασύδειλων ψευτοτρομοκρατών. Και εδώ είναι η καπηλεία. Οι θρασύδειλοι τρομοκράτες, ενθαρρυμένοι από τις καθημερινές αναφορές για το γελαστό παιδί τον Παύλο Φύσσα, βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν. Και έδρασαν! Γιατί όπως γράφουν, αν δεν έπιαναν το δολοφόνο Ρουπακιά, δεν θα είχαν κάνει τις εκτελέσεις. Για την Ελληνική κοινωνία και τα ΜΜΕ δεν ήταν τα γελαστά παιδία που εκτελέστηκαν, ήταν απλά δυο «χρυσαυγίτες». Τι ειρωνεία, τη καπηλεία τη διαστροφή!!!

Όλοι σεβόμαστε και τιμούμε τους αγώνες των φοιτητών και του πολυτεχνείου, αλλά στη χθεσινή πορεία να καπηλεύονται τη δολοφονία του Φύσσα με διάφορα συνθήματα, Ε!!! αυτό πλέον δεν είναι ψωμί παιδεία ελευθερία , που και αυτό έχει χάσει πλέον το νοημά του, αλλά ψωμί παιδεία, καπηλεία, τρομοκρατία και διαστροφή(!!!). Γιατί ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι μέσα στην ειρηνική πορεία των φοιτητών δεν υπήρχαν και κάποια από τα αποβράσματα της κοινωνίας;

Η πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύσει και να περιφρουρήσει τη νομιμότητα αν θέλουμε να λεγόμαστε δίκαιο και ευνομούμενο κράτος. Γιατί: «Η κοινωνία προστατεύει το έγκλημα, ο εγκληματίας το διαπράττει». Βίκτωρ Ουγκώ
Keywords
Τυχαία Θέματα