''προταση αποσταθεροποιησης και πολιτικης ανωμαλιας η προταση δυσπιστιας του συριζα''...

10:55 9/11/2013 - Πηγή: Fimotro
«Πρόταση αποσταθεροποίησης και πολιτικής ανωμαλίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αλ. Τσίπρα...

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε συγκεκριμένα τον κ. Τσίπρα για «δημοκοπία και αερολογία», επισημαίνοντας ότι «πολλές φορές επιχείρησε να δημιουργήσει συνθήκες κυβερνητικής ανατροπής».
Επικαλούμενος μάλιστα ομιλία του κ. Τσίπρα σε απεργιακή συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στις 13 Ιουνίου, υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η μαζική παρουσία του ελληνικού λαού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας όπου υπάρχουν κτήρια δημόσιας ραδιοτηλεόρασης καταδεικνύει ότι, σ’ αυτόν τον τόπο η δημοκρατία κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα με αγώνες και με αίμα θα δώσουμε τη μάχη για να τη διατηρήσουμε».
«Όσοι μιλούν για αίμα δεν έχουν συναίσθηση ευθύνης. Όσοι απεργάζονται εξεγερτικές κινητοποιήσεις αγνοούν τα συμφέροντα του τόπου. Όσοι ονειρεύονται ανατροπές στα πεζοδρόμια, παίζουν με τη φωτιά», υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών.
Καταλόγισε ακόμη στον κ. Τσίπρα ότι «την ώρα που η κυβέρνηση δίνει κρίσιμη μάχη για το μέλλον της χώρας» εκείνος «πάει να βάλει τρικλοποδιά στην πορεία της». «Δεν θα τα καταφέρει γιατί η απάντηση που θα πάρει την Κυριακή το βράδυ θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα είναι «αποκαλυπτήριο στην γκάφα και την μπλόφα, το θέατρο και την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα