Προς μαξιμου και νεριτ

Αγαπητό Fimotro,
έχω μία φιλική εορταστική συμβουλή να δώσω προς τους μεγάλους εγκεφάλους του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι χαράσσουν την εκλογική στρατηγική του κόμματός τους. Όσες συνεντεύξεις...
(ή ''αυθόρμητες''ερωτήσεις) του Σαμαρά κι αν στήσουν με τη βοήθεια πάντα των πρόθυμων γιουσουφακίων της ΝΕΡΙΤ, όσα χρήματα κι αν δώσουν σε έμισθα troll ή στη google στο διαδίκτυο, δε θα καταφέρουν τίποτα για τον εξής πολύ απλό λόγο.

Στο επίπεδο
που θα κριθούν αυτές οι εκλογές, οι καρικατούρες του Σαμαρά και των συνεργατών του δεν έχουν πρόσβαση για προφανείς λόγους.

Στο καφενείο, στη λα'ι'κή αγορά, στο σούπερ μάρκετ, στο ΙΚΑ, στα νοσοκομεία, στο ταξί, εκεί που υπάρχει αγώνας και φτώχεια, οι άθλιοι της κυβέρνησης δεν έχουν πρόσβαση. Όταν ο φτωχός εξαντλημένος πολίτης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να στήσει ένα υποτυπώδες γιορτινό τραπέζι, χέστηκε για τις χαζοερωτήσεις των τσακαλιών της ΝΕΡΙΤ και τις χαζοαπαντήσεις του Καλαματιανού.

Ο πολίτης που τρέχει πίσω από τις αλλεπάλληλες υποχρεώσεις του, που να βρει χρόνο να παρακολουθήσει το Μουρούτη στο διαδίκτυο ή να αξιολογήσει τις ''επιτυχίες'' της μονταζιέρας της Συγγρού;

Τολμάνε να πάνε πόρτα-πόρτα στις φτωχογειτονιές της Αθήνας ας πούμε, ο Σαμαράς, με το Σταμάτη και το Χρύσανθο; Επειδή δεν τολμάνε, ας σταματήσουν τις γελοιότητες και το για όλα φταίει ο Σύριζα, γιατί λίγο ακόμα θέλουν να εκνευρίσουν και όλους τους υγειώς σκεπτόμενους πολίτες, που έχουν χρόνο και το διαθέτουν για να παρακολουθούν την πολιτική επικαιρότητα. Αν θέλουν να προσεγγίσουν τους αναποφάσιστους, καλό είναι να είναι συνετοί και προσγειωμένοι και κυρίως φειδωλοί στα σχόλια και στις δηλώσεις τους.

Ευχαριστώ

Μπάμπης Νικόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα