Προγραμματικες δηλωσεις με επιθεση στην αντιπολιτευση...

00:59 8/10/2015 - Πηγή: Fimotro
Με καθυστέρηση μιας ώρας άρχισε την ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός...
για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένας... κυβερνητικός «μονόλογος», αφού 13 υπουργοί ήταν αυτοί που πήραν το λόγο πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, με αποτέλεσμα τις έντονες σε πολλές περιπτώσεις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης με αποκορύφωμα την παρέμβαση Αδωνι Γεωργιάδη
και το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής. Επί του ιδίου θέματος παρέμβαση έκανε και ο κ. Θεοχάρης από το «Ποτάμι» χωρίς όμως να αλλάξει τίποτα επί της διαδικασίας.

Ωστόσο, να αλλάξει η διαδικασία στη Βουλή κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, να μη μιλάνε όλοι οι υπουργοί μαζί και να υπάρχει αντίλογος, ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αρχίζοντας την ομιλία του στη Βουλή, λίγο πριν ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Εντός του Νοέμβρη θα πρέπει να έχει λήξει η διαδικασία της πρώτης αξιολόγησης, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, ώστε μέχρι τέλος του έτους να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και ύστερα να ανοίξει το θέμα της απομείωσης του ελληνικού χρέους.
Keywords
Τυχαία Θέματα