Που πας ρε καραμητροοοο;

14:23 29/6/2012 - Πηγή: Fimotro
"ΠΟΡΤΑ" ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Ν. ΣΙΜΟ
"Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω", ήταν η απάντηση του Μιχάλη Σφακιανάκη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στην πρόταση του Υπουργου Επικρατειας Δημήτρη Σταμάτη να αναλάβει Πρόεδρος της ΕΡΤ. Σοβαρότατες επιφυλάξεις...
φαίνεται ότι έχει και ο έτερος των υποψηφίων, για την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο Δημοσιογράφος Νίκος Σίμος, ο οποίος από
την θέση του στο Κανάλι της Βουλής έχει παρακολουθήσει τον ορυμαγδό των επερωτήσεων που κατέθετε η ΝΔ δια του Κεδίκογλου τους τελευταίους 18 μήνες.

Τι γνωρίζουν λοιπόν οι υποψήφιοι για τις θέσεις στην ΕΡΤ και αρνούνται τόσο τιμητικές προτάσεις, το οποίο δεν γνωρίζει ο Σταμάτης;

Οτι η ΕΡΤ έχει τόσες ποινικές εκκρεμότητες από τα πεπραγμένα των διοικήσεων Παπαγεωργίου-Ταγματάρχη-Στεφάνου που ο Πεπόνης θα χρειαστεί να στείλει ΕΙΔΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE, ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ -ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.

(ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: πως θα μπορούσε η νέα διοίκηση της ΕΡΤ εάν δεν υπήρχε η κάλυψη από την Δικαιοσύνη μέσω της ποινικής δίωξης που έχει ασκηθεί για κακουργηματική απιστία κατά των Ταγματάρχη και Στεφάνου, να σταματήσει την εκταμίευση των 30 ΕΚ ΕΥΡΩ για το Champions League;)

Χωρίς λοιπόν και πλήρη δικαστική διερεύνηση αλλά και ξεκάθαρη πολιτική κάλυψη από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό δεν φαίνεται πιθανόν σώφρων άνθρωπος να αποφασίσει να πηδήξει στην κόπρο του Αυγείου με... μπρατσάκια.

Και γιατί οι κακοί λένε ότι "κάνει πως δεν γνωρίζει" ο Σταμάτης; Γιατί όταν "κλειδώνεις" και διαρρεεις ονόματα και κάνεις προτάσεις χωρίς να έχεις ήδη μιλησει μαζί τους διερευνητικά και συζητήσει διεξοδικά το εύρος των θεμάτων που θα τους απασχολήσει, τότε μάλλον προσδοκάς σε πολλαπλές αρνήσεις.

Ετσι ώστε τελικά να πεις, "ε, ας κρατήσουμε τον Ταγματάρχη αφού δεν δέχεται κανένας άλλος".

Α λα τις!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα