''πολεμοσ'' για το αν θα ερθουν και ποτε τα τεχνικα κλιμακια στην αθηνα...

17:18 10/3/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...
Στις Βρυξέλλες «μετακόμισε» ήδη η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα του υπουργείου Οικονομικών, μεταφέροντας...
χαρτιά με στοιχεία που θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη, στους εκπροσώπους των θεσμών για τα νέα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση και την τρέχουσα δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Σύμφωνα με
πληροφορίες, ο κύριος Βαρουφάκης θα παραμείνει και την Τετάρτη στις Βρυξέλλες, για συντονισμό των διαβουλεύσεων ελληνικών και ξένων κλιμακίων. Πηγές κοντά στον κύριο Βαρουφάκη έλεγαν δεν έχει νόημα αυτές ημέρες να πάνε κλιμάκια στην Αθήνα και πως διπλωματικά θα ήταν unfair.

Τις «εκτός έδρας» διαπραγματεύσεις ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας, στην παρούσα φάση, ο στενός συνεργάτης του κυρίου Βαρουφάκη και πρόεδρος του ΣΟΕ, καθ. Γιώργος Χουλιαράκης, ο νέος γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής καθ. Νίκος Θεοχαράκης, η σύμβουλος του κυρίου Βαρουφάκη Έλενα Παναρίτη, ο σύμβουλος του αντιπροέδρου του κ.Δραγασάκη, Γιάννης Μάργαρης, αλλά και η γενική διευθύντρια Προϋπολογισμού και Θησαυροφυλακείου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, Σταυρούλα Μηλιάκου.

Παρά την έντονη φημολογία ή τις πληροφορίες που εκπορεύονται από το εξωτερικό (Βρυξέλλες, Φραγκφούρτη Ουάσιγκτον) ότι ελεγκτές του ΔΝΤ ή και των ευρωπαϊκών θεσμών επιστρέφουν στην Αθήνα από αύριο, από το υπουργείο Οικονομικών και άλλες κυβερνητικές πηγές διέψευδαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Keywords
Τυχαία Θέματα