«Μονόδρομος η λήξη της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1… Έχω εκπλαγεί με το ενδιαφέρον του κόσμου»

Συνέντευξη του Κώστα Τσολάκη στον BHMA FM

Συγκινητικός και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποχώρησε από τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν εχθές το μεσημέρι στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM 99.5 στην εκπομπή της Αφροδίτης Γραμέλλη και του Κοσμά Βίδου o Kώστας Τσολάκης: «Ήταν αιφνιδιαστικό, δεν το περιμέναμε. Μαζί με

μένα έφυγαν και αρκετά ακόμα πρόσωπα που είχαν σημαντική προσφορά στον όμιλο», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε, «Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν σκέψεις για περικοπές, αλλά όχι για τόσο άμεσες αποχωρήσεις. Η λήξη της συνεργασίας με τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν μονόδρομος δεν υπήρξε κάποια ενδιάμεση λύση ή πρόταση. Δεν μου ήταν εύκολο, αλλά δεν πρέπει να βλέπεις συναισθηματικά την όποια εργασία, όταν φεύγεις από έναν δυνατό όμιλο όπως ο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από 10 περίπου χρόνια που έχεις χτίσει και φιλικές σχέσεις… είναι δύσκολο, αλλά προχωράς».

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια; «Προέρχομαι από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών, δουλεύω στα media με την ευρύτερη έννοια του όρου περίπου 20 χρόνια αλλά για μένα τα media με την έννοια της τηλεόρασης δεν είναι μονόδρομος. Σκέφτομαι αρκετά πράγματα και δεν έχω ακόμα καταλήξει. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου, να δω τα πράγματα από μια απόσταση. Έχω εκπλαγεί με το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και με το ενδιαφέρον των ανθρώπων των media, δέχτηκα προτάσεις αλλά …θα δούμε».

Στη συνέντευξη παρενέβη τηλεφωνικά και η Κατερίνα Γκαγκάκη για την οποία ο Κώστας Τσολάκης σημείωσε, «Η Κατερίνα, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τη θαυμάζω και τη σέβομαι. Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές πάνω στη δουλειά, έχουμε φωνάξει, έχουμε βριστεί αλλά την εκτιμώ».

Στη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε επίσης με πολύ κολακευτικά λόγια τόσο για τον Γιάννη Λάτσιο, γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 όσο και για όλους τους βασικούς παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκε στο κανάλι κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Αντώνη Κανάκη, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Παπαδάκη, την Μαρία Χούκλη αλλά και το δίδυμο της πρωινής ζώνης Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη καθώς επίσης και στην μεγάλη επιτυχία του ALPHA τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Σε άλλη ερώτηση που του έγινε είπε ότι θα προτιμούσε να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή και όχι να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο σταθμός δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, ενώ λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής είχε ολιγόλεπτη συνομιλία σε πολύ θερμό κλίμα με τον διευθυντή του σταθμού Βασίλη Χιώτη.

The post «Μονόδρομος η λήξη της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1… Έχω εκπλαγεί με το ενδιαφέρον του κόσμου» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα