Πιανουν τοπο οι θυσιες του λαου λεει ο βενιζελοσ!

22:20 6/1/2014 - Πηγή: Fimotro
ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕΑ!
Ειδική εκδήλωση με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα, πραγματοποιείται απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Την εκδήλωση, διοργάνωσαν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος
και...
το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Επιμελητηρίου.

Tο 2014 είναι το έτος της στροφής προς την οριστική έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του στην εκδήλωση και συνέχισε: «H Βασιλόπιτα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών είναι μία παραδοσιακή ευκαιρία να χαιρετίσουμε την ελληνική πραγματική οικονομία, τους ανθρώπους της αγοράς».

«Ποντάρουμε στην πραγματική οικονομία, ποντάρουμε εκεί που ο καθένας ζει το πρόβλημά του. Και το βασικό πρόβλημα για κάθε επιχείρηση, για κάθε νοικοκυριό, είναι η ρευστότητα, οι επενδύσεις, οι νέες ευκαιρίες για απασχόληση», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ακόμη, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα πράγματα αλλάζουν και πως οι μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα