Πετρος κωλετης: h ανιση μαχη με τον καρκινο και ο αγωνας επιβιωσης για λιγα ευρω...

...ΕΦΥΓΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ- ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ 9,84...
Χτυπημένος από τον καρκίνο και, μάλιστα, δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά του, άφησε σήμερα Πέμπτη την τελευταία του πνοή ...
ο γνωστός τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Πέτρος Κωλέτης.

Τα δυσάρεστα νέα έγιναν
γνωστά μέσω του Facebook, καθώς πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι τον αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο. Ανάμεσα τους η Λουκίλα Καρέρ, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα και η Ελεάνα Βραχάλη.

O Πέτρος Κωλέτης άρχισε την καριέρα του με σπουδαίες περγαμηνές, από το 1979. Μεσουράνησε τη δεκαετία του '90 στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, αλλά δυστυχώς η ζωή του δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο Γολγοθάς του παραγωγού ξεκίνησε το 1998 όταν διαγνώσθηκε με προκαρκινική βλάβη του στοματικού βλεννογόνου, η οποία εξελίχθηκε σε καρκίνο του λάρυγγα.

Μία ασθένεια που δυσκόλευε τη δουλειά του στο ραδιόφωνο και ήταν απαγορευτική για το τραγούδι που τόσο αγαπούσε. Το καλοκαίρι του 2011, έρχεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της ανεργίας, καθώς τον απολύουν από το δημοτικό ραδιόφωνο του 9,84.

Όπως είχε δηλώσει, ήταν η μοναδική πηγή των εσόδων του και, χάνοντας τη θέση του, αντιμετώπισε σοβαρά θέματα επιβίωσης, καθώς δεν είχε λεφτά για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Ο ίδιος έδωσε αγώνα για να κρατήσει τη θέση του και είχε συγκλονίσει με κείμενο του στα social media, όπου αποκάλυπτε τη δυσχερή οικονομική του κατάσταση και την απέραντη μοναξιά που βίωνε.

«Μετά από 30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά με απολύουν τη στιγμή που βρίσκομαι οικονομικά στο μηδέν χωρίς καν δικό μου σπίτι, μετά τον καρκίνο που πέρασα και με κατέστρεψε. Με έχουν σακατέψει. Αν δεν είχα αρρωστήσει δεν θα τους είχα ανάγκη για λίγα ευρώ στα πενήντα μου χρόνια. Όλοι οι συνάδελφοι στην ΤV ξέρουν τι έχω περάσει από το 98 που αρρώστησα. Η Μ. Παπαοικονόμου με ζούσε και ο Δ.Ρίζος. Το 2007 ο Ν. Κακλαμάνης με έβαλε στον 9,84, ξέροντας πως δεν μπορώ πια λόγω του καρκίνου στον λάρυγγα να τραγουδήσω τη νύχτα».

Αργότερα σε συνεντεύξεις του θα ευχαριστήσει τους φίλους που τον βοήθησαν και του συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα γεμάτα μοναξιά χρόνια που ακολούθησαν, όπως το ζεύγος Σπανουδάκη, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Μίμη και τη Λουκίλα Πλέσσα και τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα