Πεταγαν γυαλινα μπουκαλια στους παικτες του ολυμπιακου!!! (φωτο)

10:32 3/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΛΙΤΡΗ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ!!!
Από τα απίστευτα αίσχη που έγιναν χθες στο γήπεδο-κοτέτσι της Τούμπας, αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι...
ρετσίνες που πετάχτηκαν προς τους παίκτες του Ολυμπιακού και άπαντες έμειναν άφωνοι όταν έδειξαν στον Σιόβα μια φωτογραφία, όπου ένα γυάλινο μπουκάλι ίπταται δίπλα από το κεφάλι του. Μάλιστα άλλοι υπερθεμάτισαν ότι πετάχτηκαν
πολλά μπουκάλια, ένα Ούζο 12, αλλά και μια δίλιτρη νταμιτζάνα!
Κι όλα αυτά από τον χώρο, όπου υποτίθεται κάθονται οι επίσημοι του ΠΑΟΚ, "επίσημοι" τσιγγάνοι που τους άφησε να καθίσουν εκεί ο Ρώσος Σαββίδης!
Κάποιοι μάλιστα επισήμαναν ότι κατά την πρώτη αποχώρηση ο Τούντορ πλησίασε τον διαιτητή Παπά, του είπε με οργίλο ύφος "πρέπει να ντρέπεσαι" και τον κλώτσησε στο πόδι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στο πρώτο μέρος αμφισβητούσε όλα τα σφυρίγματα του ρέφερι, ξεσήκωνε με χειρονομίες τον κόσμο, αλλά στο δεύτερο ηρέμησε, μέχρι βέβαια το προαναφερθέν ξέσπασμα και την κλωτσιά στον Παπά.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η στάση του υιού Σαββίδη, που έβριζε χυδαία τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στη διπλανή σουίτα, ενώ διαφορετική ήταν η στάση του Τζαβέλα. Σε σχέση με προηγούμενα ματς ήταν... κύριος και μάλιστα παρακαλούσε τους παίκτες του Ολυμπιακού να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο για να μη μηδενισθεί ο ΠΑΟΚ. Το πειραϊκό κλαμπ είχε την πρόθεση να βοηθήσει τους γηπεδούχους , οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η δεύτερη εισβολή προκάλεσε την οριστική διακοπή του αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα