Περασαν και παλι χειροπεδες στην 27χρονη χριστιανη στο σουδαν!

18:37 24/6/2014 - Πηγή: Fimotro
To μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται για την νεαρή γυναίκα από το Σουδάν στην οποία είχε επιβληθεί η εσχάτη των ποινών επειδή αλλαξοπίστησε και συγκεκριμένα, ...
εγκατέλειψε το Ισλάμ και ασπάστηκε τον χριστιανισμό.

Την Δευτέρα, δικαστήριο της χώρας διέταξε την αποφυλάκιση της καταδικασμένης σε θάνατο Μιριάμ Ιμπραχίμ, ωστόσο, όπως μεταδίδει το CNN, οι αρχές πέρασαν και πάλι χειροπέδες στα χέρια της 27χρονης Σουδανής.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η Μιριάμ και ο σύζυγός της Ντανιέλ Γουανί συνελήφθησαν σε αεροδρόμιο του Χαρτούμ,
πρωτεύουσας του Σουδάν, την ώρα που ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν την αφρικανική χώρα. Λεπτομέρειες για τα αίτια της σύλληψης του ζευγαριού δεν έχουν δοθεί προς το παρόν στην δημοσιότητα, δήλωσαν οι δικηγόροι της νεαρής γυναίκας.

Η καταδίκη της 27χρονης Μιριάμ, μητέρας δύο παιδιών, ένα εκ των οποίων γέννησε στη φυλακή, ενώ το άλλο ζούσε μαζί της στο κελί, είχε προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή και προειδοποιήσεις από δυτικές κυβερνήσεις για κυρώσεις εναντίον του Σουδάν.

Την Δευτέρα, η η νεαρή Σουδανή αποφυλακίστηκε καθώς το Εφετείο της χώρας την έκρινε αθώα για τις κατηγορίες της αποστασίας και της μοιχείας. Μαζί με τον άντρα της και τα δύο της παιδιά μεταφέρθηκε σε ασφαλές σπίτι λόγω της έκτασης της δημοσιότητας που είχε πάρει η υπόθεσή της.
Keywords
Τυχαία Θέματα