''παρενοχλησεις απεργων απο την αστυνομια''...

Για επανειλημμένη παρενόχληση απεργών από αστυνομικούς με πολιτικά και ένστολους κάνει λόγο η Απεργιακή Επιτροπή Εργαζομένων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)...

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το κτήριο των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΚΠΑ επιτηρείται διαρκώς από την αστυνομία από την περασμένη Παρασκευή. Οι «δυνάμεις καταστολής» εισέρχονται και εξέρχονται όποτε επιθυμούν στους χώρους εργασίας και συνομιλούν με στελέχη της διοίκησης,
χωρίς να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών αναφέρει η Απεργιακή Επιτροπή, προσθέτοντας ότι έχουν παρενοχληθεί επανειλημμένα απεργοί οι οποίοι «βρίσκονταν στο κτήριο για να εφαρμόσουν τις αποφάσεις» των γενικών συνελεύσεων του συλλόγου διοικητικού προσωπικού.
«Η αστυνομική επιτήρηση ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, μετά την εντολή του υπουργείου Παιδείας να αποσταλούν άμεσα τα στοιχεία για τη μοριοδότηση. Προφανώς, η απεργία του ΕΚΠΑ θεωρήθηκε εμπόδιο για το έργο του υπουργείου και των συνεργατών του» τονίζει η Απεργιακή Επιτροπή.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την ανάμειξη της αστυνομίας στα εσωτερικά του Συλλόγου μας, την απόπειρα τρομοκράτησης και καταστολής της απεργίας μας και την κατάφωρη παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα