Οργή για το απροειδοποίητο χειρόφρενο των τρένων

10:25 18/2/2020 - Πηγή: Fimotro

Το ξαφνικό χειρόφρενο σε τρένα και προαστιακό έχει φορτώσει το οδικό δίκτυο, με το λεκανοπέδιο της Αττικής να θυμίζει ένα απέραντο πάρκινγκ, μιας και τα οχήματα είναι κυριολεκτικά ακινητοποιημένα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας. Στη λεωφόρο Συγγρού έχει δημιουργηθεί έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, ενώ κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Αμαλίας, στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη Μεσογείων, στην άνοδο της Αλεξάνδρας και στη Βουλιαγμένης.

Προβλήματα παρατηρούνται στον περιφερειακό του Καρέα, και στην Κατεχάκη στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων. Σταματημένα τα οχήματα και στην Ποσειδώνος, πέριξ του λιμανιού του Πειραιά.

Χάος επικρατεί στον σταθμό Λαρίσης όπου ο κόσμος που ταξιδεύει ενημερώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια του Ο.Σ.Ε. αφού απεργούν οι σταθμάρχες. Δεν υπήρξε νωρίτερα κάποια ενημέρωση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο στον σταθμό. Η ίδια εικόνα παρατηρήθηκε και στις αποβάθρες του προαστιακού, καθώς οι πολίτες δεν είχαν καμία ενημέρωση κι έσπευσαν στο μοναδικό μέσο που υποτίθεται θα εκινείτο σήμερα, όμως βρήκαν κατεβασμένα ρολά και καμία ειδοποίηση, παρά μόνο πληροφορήθηκαν από στόμα σε στόμα ότι τρένα, δεν υπάρχουν. Η ανακοίνωση από την ΤΡΕΝΟΣΕ ήρθε στις 6:30 το πρωί κι αν μη τι άλλο ήταν εύλογη η αγανάκτηση του κόσμου, που αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα