Οργή για παπαδημούλη: αγόραζε διαμερίσματα και τα νοίκιαζε σε μετανάστες!

13:13 18/5/2020 - Πηγή: Fimotro

Ξεσηκωμός στα social media μετά την είδηση ότι ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης μισθώνει ακίνητα σε πρόσφυγες και μετανάστες εισπράττοντας ενοίκια από τον πακτωλό ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προχώρησε το 2018 σε αγορά οκτώ διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας σε τιμές έως και 50% κάτω της αντικειμενικής τους αξίας, ώστε να τα εντάξει στα προγράμματα φιλοξενίας που «τρέχουν» αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Η είδηση προκάλεσε κύμα κριτικής στο twitter με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τον δραστήριο ευρωβουλευτή «επαγγελματία αλληλέγγυο» και «ανθρωπιστή με το αζημίωτο» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δυσφορία και προβληματισμός για τις ενέργειες του κ. Παπαδημούλη επικρατεί και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς γίνεται όλοι αυτοί οι αριστερούληδες και δεν παντρεύονται ποτέ φτωχές εργάτριες εργοστασίων ή αγρότισσες ή έστω πωλήτριες. Πώς τους τυχαίνουν οι φραγκάτες νύφες;
Στο Πολιτεία τέννις κλαμπ ξημεροβραδιάζονται πολεμώντας τον καπιταλιζμό; #συριζοκαπιτάλες https://t.co/P77hRzE1qW

— Angie (@angie22gr) May 17, 2020

Η καλύτερη περιγραφή ever #παπαδημουλης https://t.co/tA8XhrnAN4

— Shaker 2 Twittara™ (@Shaker2Twittara) May 18, 2020

Παπαδημουλης αριστερος με δεκαδες ακινητα νοικιαζει σε μεταναστες τρια απ’αυτα μεσο ΜΚΟ παρτε τους σπιτι σας μας λεει πληρωνεται απο ευρωπαϊκα κονδυλια που φορολογουμαστε εμεις……….
ΝΟΜΙΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ 100%

— gregory taliouris (@GrigorisSketos) May 18, 2020

Κωνσταντίνε μου μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί απλά δεν έκλεισαν όλες μαζί; Τι σας εμπόδισε;

— Spiros Dapergolas (@SpDapergolas) May 18, 2020

Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα δηλωμένα στο πόθεν έσχες: Τρία είναι μισθωμένα από ΜΚΟ που φιλοξενούν πρόσφυγες https://t.co/yEeI76RMNB…Εξοντωμένος είσαι απο μόνος σου Παπαδημούλη!
Και μόνο που παίρνεις ενοίκια απο ΜΚΟ και το ομολογείς είσαι διαπλεκόμμενος!

test tester (@hellasspecial) May 18, 2020

The post Οργή για Παπαδημούλη: Αγόραζε διαμερίσματα και τα νοίκιαζε σε μετανάστες! appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα