Ομαδικη «αυτοκτονια» των διμηνητων της (ερτ) δτ -νεριτ(!) θα επεμβουν τα ματ;

13:29 17/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αλήθεια πως, μπορεί να νιώθει ένας μελλοθάνατος, που βρίσκεται στον προθάλαμο πριν την εκτέλεση, φορώντας τη ροζ στολή και στη συνέχεια οδηγείται για εκτέλεση; Πως αντιμετωπίζει...
ένας άλλος μελλοθάνατος το εκτελεστικό απόσπασμα, λίγο πριν την ομοβροντία των όπλων; Αυτό δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Μπορεί όμως να απαντηθεί, από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, αυτό που συμβαίνει στο ραδιομέγαρο της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ και τους «εργαζόμενους», που οδηγούνται σε μια μαζική «αυτοκτονία», που θυμίζει
το "Jonestown" στη Γουιάνα τον Νοέμβριο του 1978.

Όλοι θα θυμούνται το χουντικό πραξικόπημα με το οποίο έκλεισε η ΕΡΤ. Αποτέλεσμα. Το όνομα του Αντώνη Σαμαρά και Βενιζέλου να φιγουράρει δίπλα στου Καντάφι και Μεταξά, γιατί είναι οι μόνοι σε διεθνές επίπεδο που έκλεισαν δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Οι λόγοι που την έκλεισε η κυβέρνηση γνωστοί, δεν χρειάζεται να τους αναφέρουμε(;).

Η ΕΡΤ ήταν η πιο αμαρτωλή γυναίκα(!) της γης! Όλοι ασελγούσαν επάνω της, και έπρεπε να κλείσει αυτό το «μπορδέλο!». Μια γυναίκα με τόσες ασθένειες, δεν μπορούσε να επιβιώσει. Έπρεπε να «θανατωθεί», και τη θέση της να πάρει μια όμορφη νεανίδα «παρθένα» παλλακίδα την οποία ονόμασαν ΝΕΡΙΤ!!!

Μόνο που πάνω στη βιασύνη τους έκαναν ένα «τραγικό» λάθος. Κάποιοι επιτήδειοι, ψευτοσύμβουλοι, και «ηλίθιοι», πούλησαν στην συγκυβέρνηση και στους μεθυσμένους από εξουσία Σαμαρά-Βενιζέλο, «φούμαρα» για μεταξωτές κορδέλες. Με ένα νομοθέτημα, περιέγραψαν τη γυναίκα, αλλά άφησαν τις ίδιες ασθένειες. Δηλαδή τα αμαρτωλά πρόσωπα και το ιατρικό «τήμ»που την είχαν μολύνει, τώρα έπρεπε να την προστατεύσουν!!! Δηλαδή έβαλαν το λύκο να φιλάει τα «πρόβατα».

Ο θεματοφύλακας του νέου φορέα, Παντελής Καψής, που είχε ορισθεί από την κυβέρνηση, πίστεψε ότι ήρθε η ώρα να γράψει τη δική του ιστορία!!! Μετά το διορισμό του εποπτικού συμβουλίου, στις 21-8-2013 είχε βρει προδότες, αποστάτες και εφιάλτες από την ΕΡΤ και τον αγώνα των απολυμένων-εργαζομένων, που κρατούσαν ανοιχτή την ΕΡΤ να κάνει τη δουλειά του. Τα ονόματα είναι γνωστά.

Την προδοσία τους εξαργύρωσαν με θέσεις γενικών διευθυντών που σήμερα κατέχουν. Μέχρι πότε όμως; Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς και είναι τεκμηριωμένες, είναι ότι θα απομακρυνθούν μόλις ολοκληρωθούν κάποιες εσωτερικές διαδικασίες και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κανένας Βενιζέλος δεν μπορεί να τους σώσει!!! Το έγκλημα που διέπραξαν αυτοί οι κύριοι, είναι ότι κατάφεραν με τις υποσχέσεις τους, κυρίως το τεχνικό προσωπικό-και λόγω-οικονομικών προβλημάτων, να ενταχθεί στο μόρφωμα της ΔΤ, και να σπάσει η δυναμική αντίσταση των απολυμένων-εργαζομένων της ΕΡΤ.

Αυτό το τραγικό λάθος που έκαναν με την ενταξή τους στο μόρφωμα, καλούνται σήμερα να πληρώσουν. Τέλη Αυγούστου λήγουν σχεδόν όλες οι συμβάσεις των διμηνιτών, και είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν την (ΕΡΤ)ΝΕΡΙΤ. Και αν ακόμα πάρουν μια μικρή παράταση η απομακρυσή τους είναι δεδομένη. Όλοι ομολογούν, ό,τι εάν δεν είχαν συνεργαστεί, οι διμηνίτες, με το μόρφωμα, σήμερα η ΕΡΤ θα ήταν ανοιχτεί, με μικρές απώλειες και θα λειτουργούσε κανονικά.

Ο αρχισουλτάνος μάλιστα, με τα γιουσουφάκια που είχε μαζέψει γύρω του, και είχε βγάλει ένα παράνομο τηλεοπτικό σήμα στον αέρα με την ένδειξη ΕΔΤ και αφού είχε διορίσει και το νέο ΔΣ του μορφώματος(που σήμερα έχει αποδεκατιστεί, υπάρχει μόνο ο Καρούνος), στις 2 Οκτωβρίου 2013 δήλωνε με υπερηφάνεια στο ΑΠΕ - ΜΠΕ:

«Η ΝΕΡΙΤ θα φτιαχτεί από την αρχή. Δεν θα υπάρξει πριμοδότηση σε πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ. Πάμε να φτιάξουμε μια τηλεόραση που θα λειτουργεί σε αξιοκρατικές βάσεις, εκεί έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος όλοι. Εκείνο που ισχύει από την άλλη πλευρά είναι ότι η ΕΡΤ είχε πολύ καλά στελέχη και ασφαλώς πολλά από αυτά θα πρέπει να είναι στη νέα ραδιοτηλεόραση, αλλά αυτό θα κριθεί αξιοκρατικά».

Σήμερα λοιπόν, 13 μήνες και κάποιες μέρες, το νέο μόρφωμα που δημιουργήθηκε, βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και διάλυση, παρά την προσπάθεια για το αντίθετο. Συγκεκριμένα:

Στις 21 Αυγούστου λήγει η θητεία του ΕΣ, που πλήρωσε ένα χρόνο ο Έλληνας φορολογούμενος και δεν έκανε τίποτα(ούτως η άλλως ο περιβόητος Θ.Φορτάκης εξελέγη πρύτανης και αποχωρεί. Σκεφθείτε σε τι εκτίμηση είχε το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ). Τέλη Σεπτεμβρίου αρχές οκτωβρη, λήγει και η θητεία του ΔΣ, που δεν έχει καμιά σχέση με το συμβούλιο που διόρισε ο αρχισουλτάνος.

Όλα αυτά λοιπόν κάνουν την ατμόσφαιρα στο ραδιομέγαρο και το Μαξίμου εκρηκτική. Διαγωνισμοί προσλήψεις να είναι στον αέρα και η κυβέρνηση να κοιτάζει πότε θα κάνει «ραδιοτηλεοπτική» ξαστεριά!

Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς ζητούν επιμόνως να λειτουργήσει πλήρες τηλεοπτικός σταθμός όπως και πριν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, εάν δεν λειτουργήσει μέχρι τα εγκαίνια της ΔΕΘ, την έχουν στημένη στον πρωθυπουργό. Προς την κατεύθυνση αυτή πιέζουν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης.

Πολλές σκέψεις και προτάσεις υπάρχουν ακόμη και για παρέμβαση των ΜΑΤ στο κτήριο της ΕΡΤ3, που τώρα λειτουργούν οι απολυμένοι. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι γίνεται προσπάθεια να αναλάβουν δράση οι «μαϊμού» προσληφθέντες της ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης και όχι τα ΜΑΤ, για να μην χρεωθεί η κυβέρνηση το κόστος, όπως έγινε στο ραδιομέγαρο.

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν και οι δηλώσεις του απομακρυνθέντος προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου Γ. Προκοπάκη. Το ερώτημα είναι γιατί τα λέει τώρα και όχι όταν βρισκόταν στο τιμόνι;

Εμείς έχοντας περάσει κάποιες δεκαετίες στο ραδιομέγαρο, γνωρίζοντας πρόσωπα και γεγονότα, πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα, αλλά γιατί τώρα; Ας δούμε μερικά αποσπάσματα: Χαρακτήρισε το ΕΣ και την Κυβέρνηση «το μακρύ χέρι της μαυρίλας».

Ανέφερε, χωρίς ονόματα, στο «Ποιος θα πάρει μαύρα κάνα πεντοχίλιαρο, ποιος θα είναι παράγων χωρίς να προσφέρει, ποιανού ο γαμπρός θα γίνει διευθυντής Πληροφορικής, ποιος όταν μένει χωρίς δουλειά θα γίνεται σύμβουλος με απολαβές γενικού διευθυντή, τίνος η εκπομπή θα σπρωχτεί». Λέει κι άλλα:

Όπως, το Μαξίμου έχει τρία μέλη και η Χαριλάου Τρικούπη άλλα τρία. Τα δύο κόμματα θέλουν το κανάλι της ΝΕΡΙΤ ως «λιβανιστήρι, όχι για προπαγάνδα αλλά για απαξίωση». «Θέλουν τον φορέα εκεί, απαξιωμένο, με λεφτά όμως. Για να εξυπηρετεί το πολιτικό σύστημα, να αναλαμβάνει το κόστος κάλυψης και να μοιράζει εικόνα σε όλους».

Μιλάει για συνεργάτες-υπευθύνους της ΝΕΡΙΤ που «ήθελαν να πληρώνονται με εικονικά τιμολόγια, σε κόστος που καθόριζαν οι ίδιοι, που ήθελαν να πληρώνονται συνεργάτες τους δικηγόροι κρυμμένοι πίσω από άλλους, που ήθελαν να πληρώνονται συνεργάτες τους παλαίμαχοι τεχνοκράτες του εκσυγχρονισμού μέσω καθηγητών ΑΕΙ. Αυτούς που ήθελαν να δουλεύουν μία ώρα τη βδομάδα. Αυτούς που φρόντιζαν να παίρνονται παραγωγές στις οποίες σημαντικό ρόλο έπαιζαν οικείοι τους».

Μιλάει ακόμη για έναν απόλυτα διεφθαρμένο οργανισμό. «Μια εταιρεία χωρίς προσωπικό και μέσα, που θα κατευθύνει το χρήμα των πολιτών, μέσα από το ανταποδοτικό τέλος, με αδιαφανείς διαδικασίες, σε κομματικούς και πολιτικούς ημέτερους». Ρε ηλίθιοι κυβερνώντες, αυτήν την τηλεόραση θέλατε; Ντροπή σας ρε......κη.....ς.

Γιατί δεν μιλάτε; Περιμένετε τις εκλογές; Αν θέλετε να εξιλεωθείτε και να βγάλτε την ντροπή από πάνω σας, ένας μόνο τρόπος υπάρχει. Κυβέρνηση και βουλευτές που φέρατε έναν οικονομικά υγιή οργανισμό σε αυτή την κατάσταση να παρελάσετε όλοι μαζί μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Με κρεμασμένες τις «κουδούνες» στο λαιμό σας, όπως τα πρόβατα, να σας χειροκροτούν ασταμάτητα για το κατόρθωμα σας!!! Υπομονή θα έχουμε συνέχεια αγαπητή Σοφία...Γιατί άλλα τα μάτια του λαγού....και άλλα της κουκουβάγιας...
Keywords
Τυχαία Θέματα