Απευθειας επαναδραστηριοποιηση της htc στην ελληνικη αγορα...

11:56 17/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Μετά από ένα εξάμηνο ανακατατάξεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η HTC προετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες την απευθείας επαναδραστηριοποίησή της ...
στην ελληνική αγορά, με την εκ νέου συγκρότηση ομάδας έμπειρων στελεχών. Τη γενική επίβλεψη θα έχει όπως και παλαιότερα ο Νικήτας Γλύκας, ο οποίος κατέχει θέση αντιπροέδρου στην ταϊβανέζικη εταιρεία κατασκευής smartphones και έχει υπό την ευθύνη τους τις
αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, με έδρα το Λονδίνο.

Προφανής στόχος της κίνησης αυτής είναι η αποκατάσταση της άμεσης συνεργασίας με τους παρόχους και τους μεταπωλητές στην ελληνική αγορά των smartphones, η οποία από την αρχή του έτους πέφτει σε τεμάχια και αξία κατά 8,5%, εμφανίζοντας ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες σημάδια σταθεροποίησης. Πάντως, πάνω από το 70% των πωλήσεων αφορά σε συσκευές με αξία κάτω από τα 200 ευρώ, όπου τα περιθώρια κέρδους για τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές παραμένουν χαμηλά.

Εκτιμάται ότι ο άμεσος στόχος για το δεύτερο εξάμηνο είναι η ανάκτηση ενός μεριδίου πωλήσεων γύρω στο 5%, με την HTC να δίνει τους επόμενους μήνες επιπλέον βάρος στις πιο προσιτές LTE συσκευές, εκείνες δηλαδή που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υψηλές ταχύτητες των 4G δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Ενισχύοντας το εύρος των διαθέσιμων μοντέλων της, η HTC παρουσίασε πρόσφατα και το One mini 2. Με compact μέγεθος, αλλά σχετικά μεγάλη οθόνη HD 4,5 ιντσών, το παραμετροποιημένο περιβάλλον χρήσης Sense 6 και τη λειτουργία άμεσης προώθησης περιεχομένου BlinkFeed, το One mini 2 φέρνει το καμπύλο σώμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο, την υψηλή αισθητική και την υψηλών επιδόσεων εμπειρία που προσφέρει το HTC One (M8) σε ένα μοντέλο μικρότερων διαστάσεων.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα