Οι πολλές «πάσες» στον βελόπουλο στις προγραμματικές στη βουλή

18:43 21/7/2019 - Πηγή: Fimotro

Παρακολουθώ όλο το πρωί και  μέχρι τώρα την αναμετάδοση από το κανάλι της Βουλής της συζήτησης που γίνεται ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού της νέας κυβέρνησης. Αυτό που ξεχώρισε στην πρωινή αυτή  συνεδρίαση είναι οι συχνές διακοπές του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος με πρόσχημα το επί προσωπικού, ζητούσε το λόγο για να απαντήσει στον αγορητή που αναφέρθηκε στον ίδιο  και με την ευκαιρία αυτή κατέθετε με τον πιο άμεσο τρόπο τις θέσεις του κόμματός του και τις γνωστές διακηρύξεις του περί

Μακεδονίας.  Και να για τη Μακεδονία αυτό ο Κυριάκος Βελόπουλος και να για τη Μακεδονία το άλλο! Μέχρι τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή επικαλέστηκε για να ισχυροποιήσει την επιχειρηματολογία του.

Γράφει ο Σωτήρης Τζούμας

Και ο μεν Αντιπρόεδρος κ.Νικήτας  Κακλαμάνης με την εμπειρία που έχει στο να διευθύνει συζητήσεις στο Κοινοβούλιο αλλά και με τη γνωστή ευχέρεια λόγου που διαθέτει  κατόρθωνε να το περιορίσει  στο ελάχιστο αυτές τις διακοπές, αλλά την ώρα που διηύθυνε ο κ. Αθανασίου,ευγενής άνθρωπος, ξέφυγε η κατάσταση και παρ´ολίγο να μετατραπεί η συζήτηση σε διάλειμμα διακοπών επί προσωπικού. Κατά τη γνώμη μου, με λάθος τρόπο  ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις του κοινοβουλίου.
Ο κ. Βελόπουλος είναι φυσικό να θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις διακοπές αυτές για να εδραιώσει τη θέση του κόμματός του και να κάνει αισθητή την παρουσία του στους τηλεθεατές που παρακολουθούν εν μέσω του θέρους τις συζητήσεις στο Κονοβούλιο. Η πλέον επιτυχής αντιμετώπιση παρόμοιων κσταστάσεων είναι να σταματήσουν  οι βουλευτές , κυρίως,  της ΝΔ, αλλά  και των άλλων κομμάτων,να δίνουν ευκαιρίες επί προσωπικού στον κ. Βελόπουλο και να σταματήσουν να  τον προκαλούν, διότι στο κοινό που απευθύνεται η «Ελληνική Λύση», κάτι τέτοιο είναι βούτυρο και μέλι στο ψωμί της!
Οι πολλές πάσες στον κ. Βελόπουλο και στην «Ελληνική Λύση» σίγουρα  δεν κάνουν καλό στους υπόλοιπους αλλά ευνοούν τον κ. Βελόπουλο και το αφήγημά  του.
«Ο καλύτερος τρόπος για να απαντάς στους ενοχλητικούς, είναι να τους αγνοείς» λέει κάπου εύστοχα ο Όσκαρ Ουάιλντ.
Πώς και δεν το θυμήθηκε αυτό, ο Όσκαρ Ουάιλντ του Κοινοβουλίου,  ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας, για να το μεταφέρει στους βουλευτές της ΝΔ;

Keywords
Τυχαία Θέματα