Οι δραπετες των τρικαλων πεταξαν τα αλεξισφαιρα και τα κλεμμενα οπλα...

15:36 26/6/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ...
Νέος συναγερμός σήμανε αργά χθες το βράδυ στις αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας για τον εντοπισμό του Μάριον Κόλλα και των συντρόφων του. Στο Τείχιο Δωρίδας, βρέθηκε ο εξοπλισμός...
των τριών αστυνομικών της Ασφάλειας Λιβαδειάς που είχαν αφοπλίσει οι δραπέτες στο Δίστομο πριν σκοτώσουν εν ψυχρώ τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Ανδριτσόπουλο.

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα όπλα των αστυνομικών ήταν τυλιγμένα μέσα σε σεντόνι και πεταμένα
σε ένα χωράφι κοντά στη μονή Βαρνάκοβας, όπου την Κυριακή χάθηκαν ξανά τα ίχνη των αδίστακτων Αλβανών φονιάδων μετά το πιστολίδι εναντίον ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε.. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο τα πέταξαν οι κακοποιοί…

Ειδικά τα γιλέκα, θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για να προφυλαχθούν σε ενδεχόμενη νέα ένοπλη συμπλοκή. Το ότι τα ξεφορτώθηκαν, σημαίνει πιθανότατα ότι τους ήταν άχρηστα, ίσως γιατί είχαν ήδη άλλα στη διάθεσή τους! Το ίδιο ισχύει και για τον οπλισμό που έκλεψαν, καθώς το βαρύτερο όπλο ήταν το ΜΡ-5 που ωχριά μπροστά στα Καλάσνικοφ τα οποία διαθέτουν, ενώ είναι βέβαιο που έχουν στην κατοχή τους και χειροβομβίδες.

Τα ίχνη των καταζητούμενων κακοποιών εντοπίστηκαν σε ένα ακόμη χωριό της ορεινής Ναυπακτίας, το Χρύσοβο, όπου βρέθηκαν παραβιασμένα τέσσερα σπίτια που δεν κατοικούνται αυτή την εποχή. Η επιτόπια έρευνα απέδειξε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί ή κλαπεί τρόφιμα και ότι κάποιοι –σίγουρα οι Αλβανοί δραπέτες- είχαν χρησιμοποιήσει το λουτρό.

Στο μεταξύ, οι περιπολίες και τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλα τα πιθανά σημεία διαφυγής, επανδρώνονται με νέες δυνάμεις από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας. Ήδη χθες το μεσημέρι αναχώρησε από την Αθήνα κλιμάκιο πάνοπλων ανδρών της Ασφάλειας που έχουν εμπειρία στις έρευνες. Η Αστυνομία παίζει το παιχνίδι της υπομονής, προσπαθώντας να φέρει τους δραπέτες στα όριά τους ώστε να τα παίξουν όλα για όλα για να σπάσουν τον κλοιό.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα