Ο πριγκιπας ουιλιαμ στον αγωνα αγγλιας - γαλλιας σε ενδειξη αλληλεγγυης στον γαλλικο λαο...

Κανονικά, αλλά με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ...
στις οκτώ (τοπική ώρα) ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα παραστεί στον αγώνα, αν και δεν ήταν προγραμματισμένο, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσιγκτον, αλλά, πήρε την παραπάνω απόφαση μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, «ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον γαλλικό λαό».

Έξω από το ιστορικό
γήπεδο του Λονδίνου έχουν τοποθετηθεί οθόνες με την φράση - σύμβολο της Γαλλικής Επανάστασης «Liberte, Egalite, Fraternite» (Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα) ενώ η Μητροπολιτική αστυνομία έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, έχει δηλώσει ότι θα παραστεί στον αγώνα, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, δήλωσε: «Νομίζω ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου πρέπει να μείνει δυνατά ενωμένος. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα το κάνουμε αυτό και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τον τρόπο που ξέρει ο καθένας καλύτερα».

Σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) το γήπεδο, που έχει χωρητικότητα 90.000 θέσεων, αναμένεται να γεμίσει, αφού οι πωλήσεις των εισιτηρίων εξακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού και μόνο 100 εισιτήρια για τον αγώνα έχουν επιστραφεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα