''ο παυλοπουλος διχασε την οικογενεια μητσοτακη''...

11:51 19/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Με ένα tweet αποφάσισε να σχολιάσει την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
τον πρώην βουλευτή και υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μία μόλις ώρα μετά την ανάδειξη του Προκόπη Παυλόπουλου σε έβδομο κατά σειρά Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό
στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο: «Η εκλογή Παυλόπουλου ένωσε 233 βουλευτές, ικανοποίησε τον Γιούνκερ που κράτησε τον Αβραμόπουλο επίτροπο και δίχασε την οικογένεια Μητσοτάκη...».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τέως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν παρέστη στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Προέδρου, ενώ νωρίτερα είχε διαφωνίσει με την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου σχολιάζοντας σχετικά: «Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα».

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, «πολύ καλή» χαρακτήρισε την επιλογή της κυβέρνησης για τον Προκόπη Παυλόπουλου, η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους λίγη ώρα πριν την ψηφοφορία η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Είμαι πάντα υπέρ της ελεύθερης γνώμης των βουλευτών» είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.
Keywords
Τυχαία Θέματα