Ο μιχαλολιακος οδηγησε τη νδ στην πεμπτη θεση στον πειραια!

23:08 19/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΑΛΛΟ ΕΝΑ... ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
«Καταποντίστηκε» η Νέα Δημοκρατία στο Μεγάλο Λιμάνι της χώρας, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα στις Περιφερειακές εκλογές. Συγκεκριμένα, ενώ...
η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές
του 2012 είχε συγκεντρώσει ποσοστό στον Πειραιά που άγγιζε το 27,53%. Στις εκλογές της Κυριακής η επίσημη υποψηφιότητα του Μεγάρου Μαξίμου, ήρθε πέμπτη στην σειρά κατάταξης, συγκεντρώνοντας ποσοστό μόλις 10,69%.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ με την Ρένα Δούρου κατέλαβε την πρώτη θέση με 24,71% και ακολούθησε ο Γιάννης Σγουρός με 18,18%, το ΚΚΕ με τον Θανάση Παφίλη με 12,45%, η Χρυσή Αυγή με τον Ηλία Παναγιώταρο με ποσοστό 11,85%, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Γιώργο Κουμουτσάκο να ακολουθεί.

Ενδεικτικό της... βουτιάς που σημείωσε το κυβερνών κόμμα στον Πειραιά, είναι το γεγονός ότι παραλίγο να ξεπεράσουν τον Γιώργο Κουμουτσάκο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος έλαβε 9,23%. Ο βασικός λόγος που η Ν.Δ. έχει περιοριστεί στον Πειραιά στο 10%, έχει να κάνει με το γεγονός της διαμάχης του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου με την διοίκηση και τον κόσμου του Ολυμπιακού. Επειδή, το Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει βγει να αποδοκιμάσει τα όσα αναφέρει ο πανικόβλητος πολιτικός, που δηλώνει και κουμπάρος του πρωθυπουργού, στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να υπάρξει και περαιτέρω βύθιση στα ποσοστά της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι η στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Μιχαλολιάκος, θα οδηγήσει μεγάλο ποσοστό οπαδών του Ολυμπιακού, είτε στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε στα υπόλοιπα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής. Παρά το κίνδυνο, ο κ. Σαμαρά, εξακολουθεί να στηρίζει στον απόλυτο βαθμό την υποψηφιότητα του εκλεκτού του για τον Δήμο Πειραιώς.

Πηγή : parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα