Ο κουβελης αλλαζει την ηγετικη ομαδα της δημαρ...

16:43 14/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε αλλαγές προσώπων που βρίσκονται σε καίριες θέσεις του κόμματος προχωρά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης, μετά την εκλογή του νέου Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου...
Ομάδα στελεχών της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σε σύσκεψη από το πρωί προκειμένου να αποφασιστεί ο νέος εκπρόσωπος Τύπου και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερος
αντικαταστάτης του μέχρι πρότινος εκπροσώπου Τύπου κ. Ανδρέα Παπαδόπουλου είναι ο κ. Χρήστος Μαχαίρας, δημοσιογράφος.

Ο κ. Παπαδόπουλος τις προηγούμενες εβδομάδες είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τον κ. Κουβέλη σε σχέση με την επιλογή του να μη συμμετέχει το κόμμα στην πρόσκληση της Κίνησης των "58".

Παρά τη θέση του κ. Κουβέλη που εκφράστηκε από νωρίς ως προς το θέμα αυτό ο κ. Παπαδόπουλος παρέστη σε εκδήλωση της συγκεκριμένης Κίνησης στο θέατρο Ακροπόλ, μαζί με το βουλευτή του κόμματος κ. Ψαριανό.

Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος αναμένεται να αναλάβει ο βουλευτής κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος είχε προταθεί από κάποιους για τη θέση του Γραμματέα. Ωστόσο η απόφαση του κ. Κουβέλη να μην μπορούν οι βουλευτές να συμμετέχουν σε κομματικά Όργανα, φαίνεται ότι θα τον στείλει στον συντονισμό της Βουλής.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα