Ο κασιδιαρης, το ταϊμινγκ και το μπαλτακος γκεϊτ

00:19 3/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Αναλυτικός
Αγαπητό Fimotro,
Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης Χρυσής Αυγής και των συλλήψεων και της άρσης ασυλίας και τα υπόλοιπα. Αυτά ας τα βρουν οι αρμόδιοι. Το μόνο που πρέπει να παρατηρήσουμε...
είναι πως μπορεί να πληρώνουν εκεί στο Μαξίμου ένα κιλό λεφτά σε επικοινωνιολόγους και ανθρώπους της δημοσιογραφίας όμως ο Κασιδιάρης τους έβαλε τα γυαλιά στο επίπεδο των εντυπώσεων. Εξηγούμαι:
-Εξαφάνισε
την όποια θετική είδηση προέκυψε από το Γιούρογκρουπ μέσα σε μισό εικοσιτετράωρο.
-Έθαψε όποια επιτυχία πήγε να ακουστεί για εξασφάλιση της δόσης και έξοδο της Ελλάδας στις αγορές με την έκδοση ομολόγου το πρώτο εξάμηνο του 2014.
-Ενίσχυσε την αμφιβολία για το αν τελικά δικαίως οι Χρυσαυγίτες διώκονται δικαίως ή όλο αυτό είναι ένα στημένο σκηνικό με τη βοήθεια του κυρ Τάκη (Μπαλτάκου).
Όλα αυτά πότε; Λιγότερο από δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές βάζοντας ξανά τη Χρυσή Αυγή στο κάδρο και φυσικά στο ρόλο του ρυθμιστή του αποτελέσματος των εκλογών. Και άσε τον Καμίνη με τον Σπηλιωτόπουλο να μαλώνουν για τις αφίσες στην πόλη.
Με λίγα λόγια ο Κασιδιάρης έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, στο Μέγκα (που το μπέρδεψε και δεν ήξεραν από πού να το πιάσουν) και σίγουρα στο Μαξίμου. Το τι καντήλια ακούστηκαν σήμερα για τον Μπαλτάκο από τον Σαμαρά που "δεν ήξερε" τι εστί ο στενός συνεργάτης του δεν περιγράφεται. Ακόμη και οι εικόνες που ήταν πίσω του... έπεσαν!
Keywords
Τυχαία Θέματα