Ο καμινης... ξυπνησε για τους μεταναστεσ!

23:47 10/3/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
Άργησε μια εβδομάδα, αλλά επιτέλους τοποθετήθηκε ο Καμίνης για τις ενέργειες και τις αποφάσεις του υπουργού...
Προστασίας του Πολίτη. Το μεταναστευτικό ζήτημα και η αντιμετώπισή του αλλά και το θέμα της δημοτικής αστυνομίας κυριάρχησε στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε
δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι εμφανίζονται πάλι τα προβλήματα στις πλατείες με τους μετανάστες τονίζοντας ότι «η λύση δεν είναι ή στρατόπεδα συγκέντρωσης ή τα παγκάκια της πλατείας Ομόνοιας». «Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, πραγματικά , υπάρχουν κέντρα κράτησης, υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας για οικογένειες, για παιδιά με συνθήκες που να μπορούν να ζουν, βέβαια, ανθρώπινα. Εδώ, έχουμε επιλέξει μια λύση να διαγράψουμε το παρελθόν και να προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο που δεν το έχουμε καν σχεδιάσει. Είναι ένα ακόμα λάθος της κυβέρνησης, η οποία πρέπει τελικά να αποφασίσει ποιος θα ασκήσει την πολιτική της μετανάστευσης» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας γιατί εδώ και δύο χρόνια «αυτοί οι άνθρωποι κάθονται, δεν προσφέρουν καμία κοινωνική υπηρεσία».
Keywords
Τυχαία Θέματα