Ο δημαρχος κηφισιας στο πλευρο των κατοικων της κεφαλονιας

14:22 13/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Την αλληλεγγύη τους προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, που μετρούν ακόμη τις πληγές τους μετά τους ισχυρούς σεισμούς των τελευταίων εβδομάδων, δείχνουν οι δήμαρχοι της Αττικής. Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από σήμερα το πρωί...

αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων, Νίκο Σαράντη, τον Δήμαρχο Κηφισιάς και Γενικό Γραμματέα, Νίκο Γ. Χιωτάκη, τους Δημαρχους Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου και Αγίας Βαρβάρας, Γεώργιο Καπλάνη καθώς και τα μέλη
της Περιφερειακής Ένωσης, Γιάννη Διάκο και Βασίλη Γιαννακόπουλο.
Η αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ληξούρι όπου παρέδωσε στους σεισμόπληκτους κλινοσκεπάσματα και δωροεπιταγές για αγορές από Σούπερ Μάρκετ.
«Θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μου στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από τους σεισμούς. Αυτές τις ώρες χρειάζεται ψυχραιμία,, σύνεση και αλληλεγγύη. Ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται στο πλευρό σας σε ότι χρειαστείτε ανέφερε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης στον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
Τον Δήμαρχο Κηφισιάς συνοδεύουν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανέστης Νικολέλης και ο Δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ψυχόπαιδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα