Ο αφραγκος σαββιδης νομιζει οτι θα πετυχει αποβολη του ολυμπιακου απο το champions league!!!

17:14 29/4/2015 - Πηγή: Fimotro
ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ "ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ"!
ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΝ UEFA;
Πως φαίνεται ότι ο άνθρωπος όχι μόνο λεφτά δεν έχει για καμία σοβαρή επένδυση, αλλά δεν έχει καμία, μα εντελώς καμία σχέση με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Μιλάμε για πραγματικά άσχετο με τον χώρο. Νομίζει λοιπόν ο Σαββίδης...
που δεν τον ξέρει παγκοσμίως κανένας στο διεθνές ποδόσφαιρο, ότι εάν συμπεριληφθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο κατηγορητήριο (κάτι που τελικά στοιχηματίζουμε
ότι δεν θα συμβεί) θα υπάρξει σοβαρό ενδεχόμενο να δουν την ομάδα τους στους ομίλους του Champions League αντί του Ολυμπιακού!!!
1. Για να συμβεί αυτό το απίθανο σενάριο θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να τερματίσει στο πρωτάθλημα πάνω από τον ΠΑΟ και τον Αστέρα. Με την αστεία ομάδα που έχει τώρα όχι απλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, αλλά αμφιβάλλουμε εάν στα play off ο ΠΑΟΚ πάρει έστω και ένα βαθμό!
2. Δεν του έχει εξηγήσει κανένας του Σαββίδη ότι τις άκρες που έχει ο Ολυμπιακός στην UEFA είναι επιπέδου Μπαρτσελόνας, Γιουβέντους και άλλων πανίσχυρων ομάδων; Όχι απλά δεν πρόκειται να τον αποκλείσουν αλλά με τα εισιτήρια που κόβει, τις μετεγγραφές που κάνει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα που φέρνει, ο Θρύλος είναι μαγαζί γωνία για την UEFA.
Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι εντελώς αλλού!
Keywords
Τυχαία Θέματα