Νέα κόντρα νδ-συριζα: για το ταξίδι μητσοτάκη στην επίδαυρο

14:48 27/7/2020 - Πηγή: Fimotro

Το αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε ή όχι στρατιωτικό ελικόπτερο, προκειμένου να μεταβεί από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου», αποτέλεσε το νέο πεδίο κόντρας μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν, η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση, ρωτώντας για την χρήση του ελικοπτέρου, λέγοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει δύο

ερωτήματα:

– Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο – Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

– Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;

Ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.
Περιμένουμε απαντήσεις».

Η επιβεβαίωση

Οι απαντήσεις λοιπόν δεν άργησαν να έρθουν, καθώς λίγο αργότερα, ο Στέλιος Πέτσας στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είπε: «Στον πρωθυπουργό διατίθενται από την πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται. Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου με βάση την ψήφο των πολιτών.

Από κει και πέρα ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε στην Πάρο με πτήση της γραμμής. Μετακινήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από την Αντίπαρο προς την Επίδαυρο προκειμένου να παραστεί στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming».

The post Νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: για το ταξίδι Μητσοτάκη στην Επίδαυρο appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα