Νεα δημοκρατια ή κομμα μητσοτακη;

10:20 20/4/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Κεντροδεξιός"
Μετά τις χτεσινές καταγγελίες του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής της ΝΔ Φίλιππου Ταυρή, για νοθεία στο σύνολο των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος της Συγγρού, που έρχεται «πακέτο» με τη νοθεία στις διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ, πλανάται...
ένα μεγάλο ερώτημα: Μιλάμε για την Νέα Δημοκρατία
με αρχές και αξίες του ιδρυτή της ή για το μικρό κλειστό κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη;
Το επερχόμενο Συνέδριο θα απαντήσει σε αυτό, μιας και αναμένεται η κορύφωση του «δημοκρατικού» διαλόγου, έτσι όπως την αντιλαμβάνεται η νέα ηγεσία της ΝΔ. Και δεν ξεγελάει η διαβούλευση για το νέο Καταστατικό. Αυτή είναι τροφή για ψηφοφόρους που «νομίζουν» πως συμμετέχουν σε κάτι που δεν ελέγχουν. Δηλαδή αέρας κοπανιστός. Είναι περισσότερο τέχνασμα για να κληθούν Σημιτικοί, Ποταμίσιοι και άλλοι άσχετοι, παρά απάντηση στα προβλήματα της Ελλάδας. (Με την ευκαιρία: Αυτός ο Θανάσης Κοντογεώργης συνεργάτης του Σημίτη επικεφαλής του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, γιατί αργεί; Πότε θα τελειώσει με τη συγγραφή; Δεν έχει ακούσει πως η ηγεσία της ΝΔ ζητά εκλογές; Με τι πρόγραμμα θα κυβερνήσει;)
Το δείγμα γραφής του κόμματος Μητσοτάκη, ήρθε από την ΟΝΝΕΔ, όπου δεν ικανοποίησε το αποτέλεσμα της κάλπης – που έβγαλε ο (παρακαλώ) διορισμένος πρόεδρός της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το σύνθημα «Οξυγόνο» εκφράζει απόλυτα το Συνέδριο του νέου κόμματος Μητσοτάκη, αλλά αφορά στο οξυγόνο που πρέπει να μπει στον 3ο όροφο της Συγγρού.
Μυρίζει καμμένο…
Keywords
Τυχαία Θέματα