Να αναλαβουν πρωτοβουλιες τα ιδρυτικα στελεχη της νδ

11:30 6/2/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 15%...
Η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Ο Α. Σαμαράς χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής και χθες επανέλαβε τα όσα είπε το ίδιο βράδυ των...
εκλογών. Και σαν να μην έφτανε αυτό η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συμπεριφέρεται σαν να πρόκειται για ένα κόμμα του 5%. Με τις συνεχείς ανακοινώσεις δείχνει ότι θέλει την χρεοκοπία της χώρας μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθεί ο εγωισμός του επικεφαλής της.
Στο ίδιο έργο θεατές θα παραμείνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ και τους επόμενους εάν και εφόσον ο Α. Σαμαράς επιμένει να μένει κολλημένος στη θέση του με ορατό τον κίνδυνο ο Α. Τσίπρας να προκηρύξει πρόωρες εκλογές μέσα στην άνοιξη και να τις κερδίσει με πρωτοφανείς διαφορές από τη ΝΔ και σίγουρη αυτοδυναμία που ενδεχομένως θα πλησιάζει το 45% σε πραγματικά ποσοστά όλη της Επικράτειας.
Η κατάσταση στη ΝΔ έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Τα ιστορικά στελέχη της παράταξης έχουν υποχρέωση να στηρίξουν τις αλλαγές σε ηγετικό επίπεδο αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες επανασυσπείρωσης της παράταξης με την παράλληλη επιστροφή του Κώστα Καραμανλή αφενός για να ενώσει τη ΝΔ και αφετέρου για να επιστρέψουν όλοι όσοι διαγράφηκαν κατά το παρελθόν από τον ίδιο τον Α. Σαμαρά.
Το εάν θα μείνεις ο Κ. Καραμανλής για καιρό στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ή με την επιστροφή του θα ανοίξει τον δρόμο για τη διαδοχή με έναν ηγέτη από την γενιά των 40άρηδων είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο ίδιος και κανένας άλλος. Τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ όμως, με επικεφαλής τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη και από κοντά του τους Γιώργο Σουφλιά, Αχιλλέα Καραμανλή, Πέτρο Μολυβιάτη, Φάνη Πετραλιά και τον Προκόπη Παυλόπουλο πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες. Τώρα, πριν η ΝΔ διαλυθεί οριστικά από τον ορίζοντα των ισχυρών και μεγάλων κομμάτων στην πολιτική σκακιέρα...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα