''me τη νδ ειμαστε πολιτικοι και ταξικοι εχθροι''...

20:53 16/7/2013 - Πηγή: Fimotro
«Όσο περνά ο καιρός η αντιπαράθεση που γίνεται με δύο πόλους φτάνει στο σημείο μίας 100% κάλπικης αντιπαράθεσης, που πριν απ’ όλα εδραιώνεται στο πεδίο της οικονομίας», τόνισε η Αλ. Παπαρήγα παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής... «Όλη η αντιπαράθεση γίνεται για την εναλλαγή κομμάτων στην κυβέρνηση και όχι για την ανατροπή της πολιτικής που βρίσκεται στην εξουσία», εκτίμησε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ,
η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο «η κυβέρνηση της ΝΔ να έχει ένα success story ή να το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή να έχουμε μία καπιταλιστική ανάπτυξη. Αυτό που αποκλείουμε είναι να ωφεληθούν οι εργαζόμενοι».
Η Αλ. Παπαρήγα απευθύνθηκε στη ΝΔ και είπε ότι «είμαστε πολιτικοί και ταξικοί αντίπαλοι και εχθροί. Δεν σας αντιμετωπίζουμε σας ένα κόμμα που είναι υποτελείς στα φουστάνια ή στα παντελόνια της Μέρκελ, γιατί δεν την έχω δει ποτέ και με φουστάνια (…) Σας αντιμετωπίζουμε σαν ένα κόμμα που ενδιαφέρεστε να στηρίξετε την καπιταλιστική ανάπτυξη και την κερδοφορία του κεφαλαίου και σας ζητάμε να μας αντιμετωπίζετε έτσι».
«Βάλτε ένα τέρμα στην προπαγάνδα που λέει ότι το ΚΚΕ ένα πράγμα το ενδιαφέρει, να κλείσουν τα εργοστάσια. Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος δεν χρειάζεται οι απαντήσεις να είναι σε επίπεδο κάλπικο», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα