Μαξιμου, καταχρηση δημοσιου χρηματος + συγκαλυψη = κεδικογλου; (ημερα 28η )

10:03 5/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Μαξίμου,
στη Βουλή κατετέθηκε η ακόλουθη ερώτηση:"Η διορισμένη από την προηγούμενη Κυβέρνηση διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία παραμένει στη θέση της και υπό τη δική σας εποπτεία και ευθύνη, εξακολουθεί να λαμβάνει εντελώς...
διάτρητες αποφάσεις, οι οποίες διεγείρουν το αίσθημα της κοινής γνώμης. Η υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ, ακολουθώντας αδιαφανείς διαδικασίες, συνεχίζει να προβαίνει
σε αναθέσεις προς προμηθευτές, οι οποίοι την τελευταία 10ετία νέμονται δημόσια κονδύλια, έχοντας εισπράξει από διάφορες εργολαβίες περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000€)."
Ποιός την κατέθεσε; Σίμος Κεδίκογλου, 21/3/2012 (εδώ);
-----------------------
Ομοιότητες με την σημερινή κατάσταση; οι ακόλουθες:
1. Η σημερινή Διοίκηση της ΕΡΤ είναι υπό δικαστική διερεύνηση για το θέμα της σύμβασης μετάδοσης του Δορυφορικού Προγράμματος της ΕΡΤ με την εταιρεία ΚΒΙ του Δημήτρη Κοντομηνά (εδώ).
2. Παραμένει στην θέση της υπό την εποπτεία Κεδίκογλου και εξακολουθεί να λαμβάνει εντελώς διάτρητες αποφάσεις οι οποίες διεγείρουν το αίσθημα της κοινής γνώμης.
3. Η υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ ακολουθώντας αδιαφανείς διαδικασίες συνεχίζει να προβαίνει σε αναθέσεις προς προμηθευτές οι οποίοι νέμονται δημόσια κονδύλια (εδώ).
-----------------------
Μαξίμου,
σαν να μην πέρασε μιά μέρα, ε; μόνο που οι αναθέσεις επί Κεδίκογλου γίνονται πλέον για ποσά που έχουν ΥΠΕΞΑΙΡΕΘΕΙ και προς συγκάλυψη ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Οταν σκάσει το τσουνάμι θα είναι προφανώς αδύνατο για τον Κεδίκογλου να ισχυριστεί οτι δεν γνώριζε.
Δε νομίζετε όμως πως θα δημιουργηθούν επιπρόσθετες απορίες του τύπου: "καλά όλη μέρα είσαστε μαζί, δεν τον ρώτησατε ποτέ τι συμβαίνει στην ΕΡΤ;"
Keywords
Τυχαία Θέματα