Μανιατης: η χωρα εχει αναγκη απο κυβερνηση εθνικης συνεννοησης...

13:32 17/4/2016 - Πηγή: Fimotro
Να αντλήσουν συμπεράσματα από τα παραδείγματα Ιρλανδίας, Πορτογαλίας...
και Κύπρου όπου τα κόμματα οδήγησαν από κοινού τις χώρες τους εκτός μνημονίων κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μανιάτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο New Times, o βουλευτής Αργολίδας της
Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε ότι η χώρα δεν μπορεί να βγει από τα σημερινά αδιέξοδα εάν τα δύο μεγάλα κόμματα δεν αποφασίσουν να συγκροτήσουν μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης και τόνισε ότι είναι λάθος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να κόψει τις γέφυρες με το κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με το θέμα εκλογών που έθεσε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογράμμισε ότι πρόκειται για λάθος στάση και τόνισε ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές που θα αποτελειώσουν την οικονομία, χωρίς να δώσουν καμία λύση».

«Τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο μεγάλα που καμία κυβέρνηση δεν μπορεί από μόνη της να τα αντιμετωπίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και συμπλήρωσε ότι για τον λόγο αυτό η παράταξή του ζητεί «παραίτηση αυτής της διαχειριστικά ανίκανης και βαθιά ιδεοληπτικής κυβέρνησης και σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης από την παρούσα Βουλή, από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας».
Keywords
Τυχαία Θέματα