Λυθηκε το θριλερ με 84χρονο...

13:08 7/2/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ 16ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ...
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Boύλγαρος στην Κορινθία, με τη βοήθεια Αλβανού, έβαλε για «δόλωμα» την 16χρονη αρραβωνιαστικιά του και συμπαρέσυρε στο θάνατο με τον πλεόν φρικτό τρόπο 84χρονο συνταξιούχο ταξιτζή...
Πρώτα ο 23χρονος σκότωσε με χτυπήματα στο κεφάλι, τον 84χρονο, μετέφερε το πτώμα με τη βοήθεια 36χρονου Αλβανού στη θέση «Νταμάρι» και του έβαλαν φωτιά, ενώ στη συνέχεια οδήγησαν και
έριξαν σε γκρεμό το όχημα του παππού. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 21ηςΜαΐου, όταν ο νεαρός Βούλγαρος έβαλε την 16χρονη συμπατριώτισσά του να τηλεφωνήσει στον 84χρονο που μετέβη με το όχημα του από το Άργος στο Χιλιομόδι Κορινθίας προκειμένου να τη συναντήσει. Η 16χρονη ήταν η οικιακή βοηθός του παππού και όταν αυτός πήγε στο σπίτι της, κατά τη διάρκεια της παραμονής του δέχτηκε χτύπημα από τον 21χρονο σύντροφό της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Την επόμενη (22.5.2013) το πρωί, ο 23χρονος μαζί με τον 36χρονο, μετέφεραν τη σορό του 84χρονου με το όχημα του, στην περιοχή «Νταμάρι» Χιλιομοδίου Κορινθίας, όπου την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και την έκαψαν εντός ημιτελούς οικίας. Στη συνέχεια, μετέφεραν στη θέση «Ρυτό» Κορινθίας το όχημα του 84χρονου και το κατακρήμνισαν σε χαράδρα. Το όχημα εντοπίστηκε την 8.11.2013 από αστυνομικούς, ενώ η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί από τις 11 Ιουνίου.
Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα – κατά περίπτωση - αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, της υπόθαλψης εγκληματία και της περιύβρισης νεκρού. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία (1) 16χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας επίσης εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης και αναζητείται.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους ο 23χρονος με τον 36χρονο. Κατά την εξέταση τους ομολόγησαν τις πράξεις τους, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλειδιά, τα οποία ανήκαν στον 84χρονο. Οι δράστες είχαν αρπάξει από τον παππού το κινητό του τηλέφωνο και 20 € που κουβαλούσε μαζί του.
Keywords
Τυχαία Θέματα