Κυριακο το πας αξιοπρεπως μεχρι τωρα, κοψε ομως τα ρεπορταζ για το ποσο γοητευτικη ειναι η συζυγος σου!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ πριν από 20 περίπου χρόνια κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών τους σπουδών. Εκείνη Ελληνοπολωνή και εκείνος γόνος μιας από τις πιο ισχυρές πολιτικά οικογένειες της Ελλάδας...
Ο λόγος για τη γοητευτική και δυναμική σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που κυριολεκτικά πάσχισε να γίνει αποδεκτή στην οικογένεια Μητσοτάκη.
Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 στην Αγία Ειρήνη
στην Πλάκα, με τη Μαρέβα και η κόρη τους Σοφία γεννήθηκε λίγους μήνες μετά. Αργότερα απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, τον 17χρονο σήμερα Κωνσταντίνο και τη 12χρονη Δάφνη.
Πρόσφατα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου ως υποψήφιος για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε για τα προβλήματα με τον γάμο του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έναν γάμο που διαλύθηκε και το ζευγάρι έμεινε χωριστά για 5 ολόκληρα χρόνια. «Με τη σύζυγό μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού είμαστε καλύτερα από πριν», παραδέχθηκε αποκαλύπτοντας στην Τατιάνα κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες: «Η πολιτική είναι σημαντική αλλά πάνω απ' όλα είναι τα παιδιά και η γυναίκα μου».
Η Μαρέβα αρχικά εργαζόταν στο investment banking στην Deutsche Bank όπου και θα παραμείνει για 12 χρόνια. Σήμερα, με την πολύ καλή της φίλη της και συνιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας Zeus + Dione, Δήμητρα Κολοτούρα δημιουργούν σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα από άριστες πρώτες ύλες, από Ελληνες τεχνίτες με μακρά παράδοση στην τέχνη τους.
Σ.Σ. Fimotro : λάθος του Κυριάκου αυτό που κάνει συνεχώς με την σύζυγό του. 15 χρόνια είναι παντρεμένος τώρα τον έπιασε η... αγωνία για να μάθουμε πόσο γοητευτική είναι η Μαρέβα; Άλλα πράγματα πρέπει να αναδείξει. Ο Τζιτζικώστας που έχει απομακρύνει την σύζυγό του από τις παρακάμερες των ρεπορτάζ κάτι παραπάνω ξέρει. Η υπερπροβολή προσώπων που δεν έχουν σχέση με την πολιτική δεν αρέσει στους συντηρητικούς Νεοδημοκράτες
Keywords
Τυχαία Θέματα