Κορκιδης : στη βουλγαρια θελουν να μετακομισουν 60.000 ελληνικες επιχειρησεισ!

13:00 19/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Περίπου 60.000 Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν κάνει αίτηση για να μετακομίσουν στη Βουλγαρία, λόγω των ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων και της αδυναμίας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, τόνισε στον...
ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, που έκανε λόγο για παιχνίδια εκφοβισμού.
"Να διαβάσει ο πρωθυπουργός την επιστολή που στείλαμε τον Ιανουάριο
για να αποφύγουμε το business run (...) Καταλαβαίνετε τι γίνεται στην οικονομία", δήλωσε. Ο κ. Κορκίδης πρόσθεσε ότι η επιτροπή ελέγχου των capital controls που έχει συσταθεί δεν έδωσε λύσεις στα οξύτατα προβλήματα των ελληνικών επιχειρήσεων.
"Αμφισβητώ την είδηση (...) Παίζετε το παιχνίδι με μεγάλη φούρια κύριε Κορκίδη, σπονσοράρετε όσους φεύγουν; Προτεραιότητά μας είναι οι πολίτες" απάντησε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΕΣΕΕ.
"Από πέρυσι τον Ιούνιο υπήρχε το πρόβλημα των επιχειρήσεων όταν κατέβασε τα μολύβια η προηγούμενη συγκυβέρνηση το πρόβλημα όμως επιδεινώθηκε με τα capital controls", σχολίασε η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη. Nα πάρουμε συντεταγμένα μέτρα, δεν υπάρχει γρήγορος δρόμος μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, υπάρχει σταθερός δρόμος" πρόσθεσε η βουλευτής, ζητώντας σύγκλιση απόψεων και θέσεων και εθνική συνεννόηση αντί για άγονες αντιπαραθέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα